avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici???

Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ajute pe cei ce aspiram la functiile de magistrat sa ne dam seama mai bine ce inseamna acest examen.Va multumesc anticipat celor care scrieti aici. P.S.Puteti scrie aici si toti cei care invatati pt magistratura, cam cat invatati, de cand, etc.
Succes tuturor si abia astept sane confruntam la INM:)
Cel mai recent răspuns: anettte , utilizator 21:52, 9 Iulie 2008
Te cred pentru ca asta e si parerea mea. Penalul e baza. Asta il faci foarte usor daca ai ceva la baza. Pa pa
"Propunerea ta mi s/a parut interesanta cu discutii despre nelamuriri sau spete. Cand voi ajunge la un subiect de discutat te voi cauta!"

daca ti-a placut propunerea mea, atunci astept sa invatam impreuna.......Cum arati? :D
Gavrile , abtine-te de la comentarii:D
In magistratura se intra dupa 2 ani de Institut, sa inteleg ca subiectul este despre intrarea la Institutul Nat. de Magistratura ...iar daca intri la INM nu devii magistrat ci doar auditor de justitie,asta e termenul pe inm-isti. Ca magistrat nu poti fii decat judecator,procuror sau magistrat-asistent la Inalta Curte ,dar asta e deja alta poveste.
AlinaMihai,sa inteleg ca daca lucrezi deja intr-o instanta si deja ai "aflat" secretul ai intrat la INM? ca despre asta e subiectul aici...A inca ceva spune-ne si noua cum poti urmari un dosar de la inregistrare si pana la solutionare noi astialalti care nu lucram in instante inca...cand intr-o singura sedinta de judecata se dezbat vreo 20 de cauze,fiecare avand alocat un anumit timp pt a depune concluzii,aparari sau intampinari sau probe, asta in cazurile in care se prezinta avocatii ca unii nici macar nu se obosesc si te trezesti in sedinta de judecata ca nu intelegi nimic fiindca oricum nu cunosti dosarele care se dezbat si oricum nu inveti nimic din procedura ca n-ai cum? Sau voi aveti impresia ca e ca-n filmele americane unde dureaza un proces 1 ora si se perinda avocatii prin fata noastra cu pledoariile lor cu tot si se dezbate o singura cauza? HA! pai sunt zeci de procese pe rolul instantelor ,fiecare daca apuca vreo 10 minute e inca bine..la cate sunt programe in aceeasi sedinta....
Procedura nu se invata asistand la procese,atata timp cat esti doar un student si nu esti realmente implicat ,macar ca asistent de avocat care-i cara bagajele prin instante.
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2008
esquire, utilizator
esquire a scris:

I
Procedura nu se invata asistand la procese,atata timp cat esti doar un student si nu esti realmente implicat ,macar ca asistent de avocat care-i cara bagajele pr

sa inteleg ca asta faci tu ? :D
SA inteleg ca nu esti in stare sa iti dai seama ca sunt inca la facultate ? Dar stiu ce se intampla in salile de judecata pt ca am fost si am asistat la procese si cine spune ca procedura se invata asa se inseala,dar go on ...oricum poate daca nu intru la Inm anul acesta o sa-i car si eu bagajul vreunui avocat mai stii? in schimbul a 5.mil lei vechi, sau poate o sa ma angajez la vreo firma super smechera cu un salariu de 18-20.000 sa lucrez pana la 10 seara ,oricum prefer sa invat serios mai intai si sa fiu realista,nu sa-mi pierd vremea prin sali de tribunale in cautarea secretului pt intrarea la INM... poti sa mai citesti inca o data ce am scris sa-mi spui daca e asa sau nu? si ma refer la desfasurarea proceselor si sa nu te grabesti sa tragi concluzii? hai ca poate o sa-i ajutam si pe cei care vor sa dea la INM anul asta sa-si dea seama ca nu e totul ca-n filme si poate ca in loc sa se plimbe prin tribunale sa inceapa sa rezolve grilele care s-au dat pana acum, sa le inteleaga,si faca logica si sa invete pt INM in acelasi timp cu licenta, si nu DUPA ,cand e prea tarziu.

Alte discuții în legătură

Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)