avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere impotriva notarului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere impotriva notarului

Buna ziua, M-ar interesa si pe mine unde pot depune o plangere impotriva unui notar care a facut un certificat de mostenitor neavand la baza un act de propietate . Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 07:39, 6 Octombrie 2010
Competent in solutionarea unei eventuale plangeri impotriva notarului este Parchetul de pe langa Curtea de Apel .
caradis a scris:

Multumesc pentru raspunsuri.
Cunosc situatia deoarece exista un dosar la politie trimis de catre notar in care nu exista nici un fel de act de propietate. Daca ar fi existat nu s-ar fi dus mostenoitoarea dupa ce a avut certificatul de mostenitoare sa introduica in instanta proces de uzucapiune pentru cea pe care tocmai o mostenise. Doamna notar si-a permis sa faca un certificat de mostenitor fraudulos.

Va rog faceti o precizare - este vorba de certificat de mostenitor sau de calitate de mostenitor.
In situatia in care este vorba de certificat de calitate de mostenitor, altfel se pune problema, in sensul ca este necesar pentru instanta sa dovedesti calitatea, in plus, a facut doar optiunea de acceptare a mostenirii.
In atare situatie, notarul a procedat corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot da pe cineva in judecat pt calomie? claudia_c_c claudia_c_c Buna ziua! As dori sa stiu daca pot da pe cineva in judecat pt calomie? Mi-a facut plangere penala fara nici o dovada , fara martori, banuiesc ca doar sa ma ... (vezi toată discuția)
Hartuire ContSters140221 ContSters140221 De aproape 6 luni ploua cu plangeri penale la adresa mea ,a sotiei si a socrilor mei ,plangeri nefondate,jignitoare si cu caracter de denigrare atat in ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa elena1elena elena1elena ce masuri se puate lua impotriva unei persoane ca mia facut o denuntie la politie sa investigat a ajuns la procuratura si sa dat NUP.eu la randulñ meu ... (vezi toată discuția)