avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deduceri Personale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deduceri Personale

Buna ziua,

As avea nevoi de un raspuns din partea dumneavoastra. In cazul in care mi s-a injumatatit perioada de munca pe cartea de munca de la 8 la 4 ore, avand initial salariu de incadrare 1200 iar acum 600 mai beneficiez de deduceri personale la calcularea impozitelor?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 14:15, 6 Octombrie 2010
Beneziciati de deducere personala de baza la locul unde declarati dumneavoastra ca aveti functia de baza, indiferent de venit, si de timpul lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte de munca hukviorel2005 hukviorel2005 buna ziua, am si eu o intrebare. sunt deja angajat la o societate cu un contract de 8 ore / zi este posibil sa mai am inca un contract de 4 ore/ zi la o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc si alte venituri deab deab Poate o persoana care lucreaza timp de 12 luni part-time 2 ore/zi si un salariu de 200 ron sa beneficieze de concediu crestere copil? Stiu ca nu este un ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica lauracardi lauracardi Lucrez pentru o companie de asigurari si as dori sa stiu daca ca persoana fizica fara autorizatie dar declarata fiscal beneficiez de vreo deducere pentru ... (vezi toată discuția)