avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lucrez de9 luni la o firma si am constatat ca cartea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lucrez de9 luni la o firma si am constatat ca cartea de munca mia bagat o de 3 luni ce pot face ?

am spus totul in titlul vreau sa stiu daca ii pot obliga in vreun fel sa imi plateasca si pentru celelalte luni lucrate
Cel mai recent răspuns: virgula , utilizator 17:38, 9 Octombrie 2010
Faceti sesizare la ITM si daca se confirma cele spuse de dvs. angajatorul va fi obligat sa incheie CIM de la data de cand ati lucrat efectiv.
Trebuie sa faceti dovada ca lucrati de 9 luni ... În situaţia în care contractul individual de muncă nu a fost încheiat în formă scrisă, se prezumă că a fost încheiat pe o durată nedeterminată, iar părţile pot face dovada prevederilor contractuale şi a prestaţiilor efectuate prin orice alt mijloc de probă - inscrisuri, martori, prezumtii etc.
multumesc ptr sfat atat dvs cat si celorlalti care m-au ajutat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca bbjunkie bbjunkie La 1 noiembrie a expirat contractul meu pe durata determinata de trei luni, iar directoarea mi-a promis [b]verbal[/b] o prelungire de contract pe sase luni. ... (vezi toată discuția)
Munca la negru byadina byadina Buna ziua! Am o problema si nu stiu cui sa ma adresez; e prima data cand intru pe acest forum, sper sa gasesc raspunsurile de care am nevoie. La sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti si mie stefan_constanta stefan_constanta va rog sa-mi raspundeti si mie ,m-am angajat pe data 23.08.2010 iar pe data de 01.09.2010 era zi de salariu in perioada asta am lucrat 6 zile a cite 8 h pe zi ... (vezi toată discuția)