avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum sa procedam corect?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum sa procedam corect?

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedeze comitetul executiv ,pentru a nu avea probleme cu recuperarea banilor ,daca va fi vorba sa se actioneze in instanta ?
Este vorba de faptul ca la subsol sunt necesare lucrari de inlocuire a unor tevi de evacuare ,iar unii locatar refuza sa plateasca,desi e evident ca sunt neceare acele lucrari.Bani de reparatie in fondul asociatiei nu mai sunt,asa ca acum ar trebui sa se puna bani de catre ceilalti proprietari si apoi sa fie recuperati.In legatura cu firma care va executa lucrarea,trebuie dat anunt in ziar si gasite mai multe oferte?Ce mai trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 11:28, 23 Noiembrie 2010
Ce este AFI?
Unde sunt plasate aceste tevi de evacuare?
In adresa initiala nu vi s-a spus si masura si conditiile in care aceasta AFI va contribui la plata reparatiilor?
Care este diferenta intre reparatie si modernizare?
Nu cumva este vorba de o intelegere gresita a adresei initiale?
Presedintele asociatiei dv. nu a luat legatura cu acest AFI inainte de a se apuca de reparatie numai si pentru motivul ca fiind vorba de o recuperare a unui procent din suma data pe reparatia cu pricina trebuia anuntat si AFI care dadea banii?

Interventie moderator
Va rog sa nu insistati sa primiti raspunsuri intrucat aici nimeni nu are obligatia de a posta raspunsuri. Acestea se dau gratuit si voluntar.
elga50 a scris:

Ce este AFI?


din cele spuse, AFI = Administratia Fondului Imobiliar.
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
loadingvirus, utilizator
Si care ar fi legatura intre Administratia Fondului Imobiliar si o asociatie de proprietari? Exista o relatie directa intre cele doua entitati juridice?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari imbunatatire bloc asso asso Buna seara , va rog sa imi clarificati ce acte sunt necesare si care sunt pasii de urmat pentru intreprinderea lucrarilor de anvergura la un bloc. De ... (vezi toată discuția)
Reparatie parte comuna imobil andapopa andapopa Buna ziua, Pentru lucrare de reparatie generala la fatada imobilului care are toata tencuiala aproape cazuta,(exista si autorizatie de reparatie ) este ... (vezi toată discuția)
Reparatie in apartament in imobil p+4 gaby_germ gaby_germ buna seara, locuiesc la parterul unui imobil in care toti cei de pe scara sant proprietari ai apartamentelor pe care le ocupa. Problema este ... (vezi toată discuția)