avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere rosii pe perioada cat dureaza procesul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere rosii pe perioada cat dureaza procesul impotriva taxei auto

in acest moment ma aflu in proces cu statul impotriva taxei auto. am castigat fondul si am pierdut apelul ceea ce m-a convins sa merg mai departe la CEDO.
Intrebarea mea este daca pe perioada procesului pot lua numere rosii (deja am luat de 3 ori pana in prezent), si daca pot lua as dori sa imi spuneti exact in baza carui act normativ (mi-ar fi de folos la intocmirea cererii catre serviciul de inmatriculari)
Cel mai recent răspuns: tudororos , utilizator 16:45, 22 Februarie 2011
este vb de procesul care se desf la cedo, in tara am catigat fondul si am pierdut apelul
Ma refer la procesele intentate statului pentru taxa ,,ilegala" de poluare.
cred ca undeva este o confuzie
CEDO nu poate modifica o hotarare interna
cel mult poate obliga statul la despagubiri

ce intelegeti prin admiterea cererii?
ati primit scrisoarea de la Curte prin care cererea dvs. a fost declarata admisibila sau numai v-au adus la cunostinta ca a fost inregistrata o cerere?
cunosc aspectele precizate de dvs, doream sa stiu daca pe perioada procesului la cedo pot obtine nr rosii. imi cer scuze, cred ca am fost un pic cam greoi in exprimare si nu s-a inteles de la inceput ce doream sa stiu
Aceeasi intrebare o am si eu in legatura cu numerele rosii in timpul unui proces. Primul termen il am pe data de 22.09.2011, dar dosarul a fost bagat in luna 11.2010, pana acum am facut 2 cereri de preschimbare a termenului, dar amandoua au fost respinse ca nejustificate. Eu mai am 1 singur rand de numere rosii de scos... Dupa acest ultim set mai pot face ceva? Imi mai pot lua alte numere, tinand cont ca eu in tot acest timp nu ma folosesc de bunul meu?
Precizez ca sunt din Bucuresti

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa auto! andrei_bartender andrei_bartender Este legala taxa auto? Se poate inmatricula o masina adusa din strainatate fara a plati aceasta taxa? cum? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Pot obtine numere rosii? daniel_gl_84 daniel_gl_84 Buna ziua, intrebarea mea este referitoare la numerele provizorii , si anume: pot obtine inca un set sau poate mai multe (cat timp tine procesul)de numere ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata cumpararea unei masini Simona1988 Simona1988 Buna ziua.Am cumparat o masina sh, fara numere de niciun fel, mi s-a zis ca nu a fost scos niciun set de nr rosii si ca voi putea scoate primul set fara nicio ... (vezi toată discuția)