avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu medical

Buna ziua , am si eu o intrebare referitoare la calcul concediu medical.Pana ieri am fost in concediu cresterea copilului pan la 2 ani, acum sunt din nou insarcinata in 12 saptamani si doctorul ginecolog mi-a dat din concediu medical urmand sa imi fac dosar pentru sarcina cu risc.Astazi ar fi prima zi de lucru.
Intrebarea este cum se calculeaza concediu medical?Am avut salariul brut de 3806( net 2700) si indemnizatie crestere copil de 2300,si dupa scaderea cu 15% 1900.
Va rog sa m-a ajutati
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2010
adriana_gianina, utilizator
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 16:53, 8 Octombrie 2010
Veti lua de la agentia de prestatii sociale adeverinta privind veniturile realizate in perioada cic; cei de la serviciul salarizare va vor calcula concediul medical avand o baza medie zilnica de CM , rezultata din media veniturilor realizate in ultimele 6 luni.
Concediul medical va fi calculat astfel: baza medie CM* nr zile lucratoare de medical in luna *85%= venit brut, din care singura retinere este CAS (10,5%*600/ nr zile medical* nr zile lucratoare in luna)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concediu medical antoniax antoniax buna ziua, spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: m-am intors din CCC in 12 aprilie 2014 dar luna viitoare va trebui sa stau in CM ... (vezi toată discuția)
Calcul medicale 23ti 23ti Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza un concediu medical, daca in ultimele 6 luni a avut concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani, si a ... (vezi toată discuția)
Care este valoarea concediului medical pre si postnatal, daca sunt in somaj? monica_dinulescu monica_dinulescu Buna seara, as dori si eu o informatie, va rog. Din decembrie 2009 pana in septembrie 2011, m-am aflat in concediu de ingrijire a copilului, cu o indemnizatie ... (vezi toată discuția)