andreeavoicila a scris:
S-ar putea ca unul dintre moderatori sa inchida topicul pt ca iar ne scoatem ochii in stilul mioritic...:)?
Multumesc!
Dar de ce sa se inchida topicul ?
E bine sa se lamureasca lumea ce si cum si mai ales de ce sunt anumite preturi pe piata .
Cu 50 de lei certifici un bilant indiferent de cifra de afaceri .
Asigurarea aia de raspundere profesionala e caca maca , din simplul motiv ca trebuie sa-l dai in judecata si sa demonstrezi ca intradevar , acel expert contabil/contabil autorizat/economist , ti-a produs o paguba .
Nu trebuie sa uitam ca un expert contabil nu trebuie sa faca si optimizare fiscala .
Eu cred ca 50 de lei pentru un start-up este destul de bine , mai ales daca nu are salariati .
La o firma cu care colaborez si care are o cifra de afaceri de peste 750 000 000 lei , eu nu iau decat 50 de lei , pentru ca in maxim 2 ore lunar nu am ce face , iar cand e nevoie imi mai da 100 de lei pe zi plus mancare si transport .
2 ore le calculez si cat mai stam de vorba .
De ce sa plateasca omul 600 , cand lucrarea face 50 de lei ? :hm:
Am avut pe cineva care se mira ca de ce cer 450 lei ( o zi la dispoitie inclusa ) , pentru ca el nu face profit si nici cifra de afaceri nu are . :O
L-a luat altcineva care l-a momit cu 200-250 lei lunar , pentru ca in final sa-i ceara si sa primeasca 600 .