avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... cautarea insite
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

cautarea insite

cautarea insite de pe pagina HOME desi vad ca e implementata o solutie google....are specificata reteaua legal net...si daca caut ceva mai sensibil imi da o gramada de rezultate nu tocmai usor de navigat desi in stilul google...nu stiu cat se preteaza cand cauti in interiorul unui site cu tematica juridica....as vrea rezultate doar pe avocatnet.ro cam cum e cea din forum ....stiu ca acum sunt prea cusurgiu ...dar nah ....m-am lovit de o asa zisa mica problema si ce era sa fac si eu :P comentez un pic :">
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:54, 28 Ianuarie 2008
Insite? Adica o cautare in sait, nu? Ce e cu avalansa aste de cuvinte straineze, poluante? Pentru ca sa imi dau seama despre ce e vorba a trebuit sa citesc postul efectiv, titlul nu mi-a spus nimic...
Vezi ca bara google (daca folosesti astfel de cautari) iti da direct aceasta facilitate.
Ca sa nu mai ai probleme. Eu o folosesc si pe acele saituri care au motor de cautare interna.
:D
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2008
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un site pentru probleme cu calculatorul CYBORG CYBORG Buna ziua! Stiti dv. unde exista un sait pe Internet unde se dau raspunsuri prompte(nu sa asteptam cu zilele raspunsul) cum e avocatnet.ro-lauda lui-in care ... (vezi toată discuția)
Status user/consultant avTodincaVeronica avTodincaVeronica Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline. NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)