avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata cm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata cm

buna ziua
pe 01-03.09.2010 am fost in medical, am adus la munca cm-ul pe 07.09.10 iar la plata salariului de pe 08.10.2010 (aferent lunii sept) nu mi-au fost platite cele 3 zile de cm, ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Pisi Mia , utilizator 17:43, 15 Octombrie 2010
am solicitat in scris o adersa de unde sa reiasa de ce am fost lipsa si neplatita 3 zile, am primit cateva mustrari verbale de la sefa mea si apoi de la hr am primit o contestatie in word fara numar si stampila de la cas iar in mail mi-a scris ca acea contestatie a fost inreg la cas cu nr y245/08.10.2010. credeti ca e valabila? mi-a zis ca persoana care sa ocupat de depunerea ei este in concediu si ca este la ea....... eu ce sa cred, pot sa ma interesez la cas dc intradevar a fost depusa?
Deja ganditi prea departe, asteptati sa vedeti ce expicati o sa va dea. Eventual, puteti suna la casa de sanatate si intrebati cat poate dura solutionarea unei cereri de genul, cat despre adevarul depunerii contestatiei, cred ca puteti intreba la casa de sanatate, mai ales ca sunteti persoana in cauza.
va multumesc foarte frumos pentru ajutorul acordat, voi reveni sa va informez cu privire la solutionarea acestei probleme, o seara buna.
ma scuzati ca revin dar pana pot sa sun la cas poate-mi puteti lamuri alte banuieli, eu cm-ul l-am dat pe 07.09.2010 iar contestatia are data 08.10.2010, exact data cand trebuia sa primesc salariul pentru luna in care am fost in cm - sept, cum vine asta? nu exista un termen de depunere a contestatiei? si de ce au depus la "Casa de Sanatate OPSNAJ" - acolo trebuiau sa depuna ? va rog sa ma ajutati si cu aceste nelamuriri, va multumesc anticipat!
Depinde de ce Casa apartineti, daca lucrati in domeniul apararii, justitiei, politie, etc...atunci apartineti ce Casa OPSNAJ, iar ceea ce a facut angajatorul nu este contestatie, poate fi doar o sesizare si care se solutioneaza in termen de 30 zile, ca orice petitie.

Alte discuții în legătură

Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Risc maternal sau concediu medical? bogdanstan80 bogdanstan80 buna ziua, sotia mea este insarcinata cu gemeni si a avut deja 2 internari. i s-a spus sa stea la pat si sa ia concediu de risc maternal. salariul brut este ... (vezi toată discuția)
Concediu medical la sfarsitul contractului pe durata determinata noidoi noidoi BUna ziua. Ma poate ajuta cineva? Sotul meu ar un contact de munca determinat, care se termina pe23.05.2015. De ieri, 21.05.2015, el este in concediu medical. ... (vezi toată discuția)