avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata cm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata cm

buna ziua
pe 01-03.09.2010 am fost in medical, am adus la munca cm-ul pe 07.09.10 iar la plata salariului de pe 08.10.2010 (aferent lunii sept) nu mi-au fost platite cele 3 zile de cm, ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Pisi Mia , utilizator 17:43, 15 Octombrie 2010
firma are sediul in sect 6, este contestatie deoarece mi-a dat-o in format word si mi-a zis ca i sa dat nr y245/08.10.2010, ma intriga de ce dc eu am dus cm-ul pe 07.09 ei au depus contestatia asta pe 08.10, e ok?
Nu are importanta locatia firmei, ci domeniul in care are activitatea, adica, justitie, sanatate, administratie, comert......:fight:

Respectiva "contestatie" este gresit intitulata, este o SESIZARE............cautati semnificatia cuvantului contestatie, se pare ca sunteti in eroare.:foottap:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case de asigurari anairam_unid anairam_unid Vreau sa stiu daca firma este din bucuresti si am salariati asigurati la casmb ,opsnaj si angajati din ilfov declaratia de sanatate unde se va depune?La ... (vezi toată discuția)
Risc maternal sau concediu medical? bogdanstan80 bogdanstan80 buna ziua, sotia mea este insarcinata cu gemeni si a avut deja 2 internari. i s-a spus sa stea la pat si sa ia concediu de risc maternal. salariul brut este ... (vezi toată discuția)
Concediu medical la sfarsitul contractului pe durata determinata noidoi noidoi BUna ziua. Ma poate ajuta cineva? Sotul meu ar un contact de munca determinat, care se termina pe23.05.2015. De ieri, 21.05.2015, el este in concediu medical. ... (vezi toată discuția)