Proprietar nationalizat 
	    	Utilizator

Proprietar nationalizat 
	    	Utilizator	    

Suspendarea pe o perioadă de 18 luni se referă doar la cauzele aflate pe rolul CEDO sau vizează şi procesele aflate pe rolul instanţelor din România? Vă mulţumesc!
 Corsin 
	    	Utilizator

Corsin 
	    	Utilizator	    

eumarian 
	    	Utilizator

eumarian 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Av. NICULESCU-GORPIN	                   

Anunt pe aceasta cale, in premiera, ca [b]pe 12 Octombrie, CEDO va publica hotararea in cazurile pilot impotriva Romaniei privind nerespectarea Art. 1 din ... (vezi toată discuția)
	                    Av. NICULESCU-GORPIN	                   

Anunt pe aceasta cale, in premiera, ca [b]pe 12 Octombrie, CEDO va publica hotararea in cazurile pilot impotriva Romaniei privind nerespectarea Art. 1 din ... (vezi toată discuția)

nicutarasescu	                   

Buna ziua,mai trebuie refacute cererile pentru retrocedari in urma promulgarii acetei legi.In cazul unui proces la CEDO pe legea 18 care a fost oprit,in acest ... (vezi toată discuția)
	                    nicutarasescu	                   

Buna ziua,mai trebuie refacute cererile pentru retrocedari in urma promulgarii acetei legi.In cazul unui proces la CEDO pe legea 18 care a fost oprit,in acest ... (vezi toată discuția)

hdm	                   

- daca am facut plangere la C.E.D.O. in anul 2012, pe fondul L.10/2001 si am primit confirmarea primirii plangerii, dar cazul inca nu a fost judecat, eu pot ... (vezi toată discuția)
	                    hdm	                   

- daca am facut plangere la C.E.D.O. in anul 2012, pe fondul L.10/2001 si am primit confirmarea primirii plangerii, dar cazul inca nu a fost judecat, eu pot ... (vezi toată discuția)