avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... raspuns notificare AA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

raspuns notificare AA

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca a primit cineva, pina acum, raspuns la notificarea prin care se refuza AA? Daca DA, s-a ajuns la o solutie agreata atit de banca cit si de client? Sau banca a propus, din nou, o varianta convenabila doar pentru ea?
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 13:10, 14 Octombrie 2010
Banca poate propune, dar dvs puteti negocia. Nu are relevanta cati debitori au primit raspuns la notificarile facute catre creditori, intrucat spetele difera semnificativ, precum si conditiile de creditare.
Eu am primit dar bineinteles ca mi-au dat de inteles ca eu sunt cea care nu am inteles corect prevederile OUG 50 #-o. Astazi voi merge la banca sa imi achit rata ca pana acum, voi depune o a 2-a contestatie si chiar voi incerca sa discut cu un consilier de credite(sau cum s-o numi!). Ne mai auzim.....
monica.voinea a scris:

Banca poate propune, dar dvs puteti negocia. Nu are relevanta cati debitori au primit raspuns la notificarile facute catre creditori, intrucat spetele difera semnificativ, precum si conditiile de creditare.

Ce sa propuna, ce sa negociezi ? =D>
Ai un contract, un cadru legislativ si atat. Nu se propune si nu se negociaza nimic. Trebuie sa se aplice legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditele noastre umfla buzunarele tarilor europene vatajita mihaela vatajita mihaela Buna ziua.Ca fiecare dintre noi am si eu nemultumiri cu banca.Incepe sa sune a tortura de-acum....nici noaptea nu mai dorm de ginduri ca nu prea stim incotro ... (vezi toată discuția)
Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am nevoie de ajutor,deoarece mai sunt vreo doua zile pana la data limita si nu vreau sa le dau satisfactie celor de la Alpha,semnand actul ... (vezi toată discuția)