avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... insulta unui judecator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

insulta unui judecator

Buna ziua,
Am si eu o intrebare, si anume ce risc daca insult un judecator in sala de judecata?
Amenda, dosar penal?
In baza carui articol din codul penal?
Multumesc anticipat..X-(X-(
E rau daca a negat ca recunoaste complicele si apoi s-a razgandit, asta nu e atitudine cooperanta si judecatorii citesc dosarul.

Corectati-ma daca gresesc, prietenul dumneavoastra a inlocuit la munca pe altcineva, pretinzand zilnic ca este acea persoana? In ce fel de munca? Si care sunt partile vatamate, clientii? (nu pare a fi munca de birou) A si semnat drept persoana inlocuita, corect?
NU ati inteles corect!
Si nu as vrea sa mai repovestesc!
Multumesc!
Eu cred ca ati avut o aparare un pic prea insteata, a contestat toate probele aiurea.

Poate adresati cuvintele ferme avocatului daca nu v-a spus.
Cum sa conteste toate probele aiurea??
NU inteleg unde bateti saua! ca am avut un avocat prost..probabil ca da..dar pana la urma nu avocatul da tonul ci procurorul si judecatorul!!!!
Spuneti-mi va rog cum s-au desfasurat evenimentele, am citit toate posturile dumneavoastra si scrieti despre circumstante atenuante, despre expertize grafologice, recunoastere fara document etcetcetc. Va credeti "avocat artist"? Nu era mai simplu sa fie cooperant?

Ati spus ca recunoasteti fapta. Ce fapta recunoasteti? O sa va spunem atunci cum a gandit judecatorul.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
eumarian, utilizator

Alte discuții în legătură

Injurii aacris aacris am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Amenda penala la ultraj?? Imparatul Imparatul Se poate solicita in instanta o amenda penala pentru o fapta de ultraj contra bunelor moravuri, art. 321 alin 1 cod penal. Acesta mai are in dosar si o ... (vezi toată discuția)
Este concurs de infractiuni? andronache112 andronache112 Buna ziua. In cazul unei fapte,coruptie sexuala in spatiul public. Apar dou legi,de care este acuzata o perosna,coruptie sexuala si acte cu caracter obscen ... (vezi toată discuția)