Buna ziua,
Am si eu o intrebare, si anume ce risc daca insult un judecator in sala de judecata?
Amenda, dosar penal?
In baza carui articol din codul penal?
Multumesc anticipat..X-(X-(
E rau daca a negat ca recunoaste complicele si apoi s-a razgandit, asta nu e atitudine cooperanta si judecatorii citesc dosarul.
Corectati-ma daca gresesc, prietenul dumneavoastra a inlocuit la munca pe altcineva, pretinzand zilnic ca este acea persoana? In ce fel de munca? Si care sunt partile vatamate, clientii? (nu pare a fi munca de birou) A si semnat drept persoana inlocuita, corect?
Cum sa conteste toate probele aiurea??
NU inteleg unde bateti saua! ca am avut un avocat prost..probabil ca da..dar pana la urma nu avocatul da tonul ci procurorul si judecatorul!!!!
Spuneti-mi va rog cum s-au desfasurat evenimentele, am citit toate posturile dumneavoastra si scrieti despre circumstante atenuante, despre expertize grafologice, recunoastere fara document etcetcetc. Va credeti "avocat artist"? Nu era mai simplu sa fie cooperant?
Ati spus ca recunoasteti fapta. Ce fapta recunoasteti? O sa va spunem atunci cum a gandit judecatorul.
Injurii
aacris
am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)