avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... insulta unui judecator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

insulta unui judecator

Buna ziua,
Am si eu o intrebare, si anume ce risc daca insult un judecator in sala de judecata?
Amenda, dosar penal?
In baza carui articol din codul penal?
Multumesc anticipat..X-(X-(
Am citit si eu cele de mai sus si as dori sa cunosc speta.
Astept "Arama"
eventual sentinta,daca e piblicata pe ceva site
Eu inteleg frustrarile d-nei Arama si chiar si atitudinea ,chiar daca aceasta vine de la o persoana care nu are studii juridice,dar de multe ori a tine la cineva,a iubi pe cineva este un sentiment mult prea puternic pentru a exista o doza oarecare de obiectivitate.
Nu stiu in ce masura d-sa poate poate judeca lucrurile in cunostinta de cauza sau poate le discuta in urma sfaturilor unor alte persoane,dar ce ma deranjeaza cu adevarat in formularile d-sale,este ura care transpare din totul,ura care ar putea duce chiar ultragierea unui magistrat considerat de d-sa vinovat de pronuntarea unei sentinte injuste.
Nu stiu,daca am veleitati de procuror, cum afirma d-sa,dar in orice caz sunt o persoana care nu poate accepta incrancenerea si nici instigarea d-sale la ultragierea tuturo magistratilor care au gresit sau care ni se pare noua ca au gresit.
Stimata doamna,cu tot respectul, daca aveti pareri sau daca puteti mentiona din punct de vedere juridic eventualele greseli ale magistratului care v-a condamnat prietenul,acestea pot fi discutate de juristii de pe forum.
Daca dvs,de fiecare data va manifestati ura pe tot ce inseamna justitie,participati la discutii la care nu va pricepeti,doar de dragul de a aparea pe forum sau doar pentru a va manifesta anumite sentimente , este treaba dvs.
Totodata incerc sa va aduc aminte ca dupa judecata de fond mai exista si alte cai de atac.
Oare toti magistratii au avut sau au ceva cu prietenul dvs si i-au aplicat sau i-au mentinut cea mai dura pedeapsa ?
Dvs.trebuie sa reflectati....
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii aacris aacris am adus injurii unui politist deoarece m-a tras din masina mea personala unde dormeam,eu m-am speriat si de aceea am reactionat asa.,ce pot pati?el mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Amenda penala la ultraj?? Imparatul Imparatul Se poate solicita in instanta o amenda penala pentru o fapta de ultraj contra bunelor moravuri, art. 321 alin 1 cod penal. Acesta mai are in dosar si o ... (vezi toată discuția)
Este concurs de infractiuni? andronache112 andronache112 Buna ziua. In cazul unei fapte,coruptie sexuala in spatiul public. Apar dou legi,de care este acuzata o perosna,coruptie sexuala si acte cu caracter obscen ... (vezi toată discuția)