ContSters167247 
	    	Utilizator

ContSters167247 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 gabi.b	                   

Cum calculez impozitul pe profit la trim. III 2010?
In trim I si II societatea a fost pe pierdere si am platit impozitul minim de 1625  lei/trim.
La trim III ... (vezi toată discuția)
	                    gabi.b	                   

Cum calculez impozitul pe profit la trim. III 2010?
In trim I si II societatea a fost pe pierdere si am platit impozitul minim de 1625  lei/trim.
La trim III ... (vezi toată discuția)

aura.radulescu	                   

Bună ziua! Sunt începător pe forum.Pentru eventualele greșeli, îmi cer scuze aniticipat. Am o problemă la firmă.În trim. 4 al anului 2007 am avut ... (vezi toată discuția)
	                    aura.radulescu	                   

Bună ziua! Sunt începător pe forum.Pentru eventualele greșeli, îmi cer scuze aniticipat. Am o problemă la firmă.În trim. 4 al anului 2007 am avut ... (vezi toată discuția)

vioviod	                   

Sunt la inceput de drum si indraznesc sa va cer ajutorul in completarea declaratiei 101.
Trim. I
Venituri: 2840.11
cheltuieli: 2766.44
profit brut: ... (vezi toată discuția)
	                    vioviod	                   

Sunt la inceput de drum si indraznesc sa va cer ajutorul in completarea declaratiei 101.
Trim. I
Venituri: 2840.11
cheltuieli: 2766.44
profit brut: ... (vezi toată discuția)