avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inca o intrebare... Pedeapsa cu suspendare revocata...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inca o intrebare... Pedeapsa cu suspendare revocata...

Buna ziua din nou.Imi cer scuze daca sunt prea insistenta,dar nepricepandu-ma la astfel de probleme si neavand,deocamdata,posibilitatea de a afla din alta parte raspunsul intrebarilor mele,singurul ajutor sunteti dvs.
As vrea sa ma lamuriti cu inca o chestiune.Atunci cand s-au incheiat procesele prietenului meu si i-au dat 2 si respectiv 4 ani cu suspendare,cerinta lor a fost ca el sa-si finalizeze niste cursuri(universitare sau de calificare) si sa merga la Serviciul de Probatiune sa semneze lunar,(modalitate prin care ei il tineau sub supraveghere?).Am spus,nu ma pricep foarte bine.
Intrebarea mea este daca prin acest mod el isi ispasea pedeapsa(cursuri,semnat),sau doar era o conditie a pedepsei cu suspendare.Intreb asta pentru ca nu stiu exact cat timp o sa aiba de executat si cat anume i se scade sau i se poate scadea din pedeapsa.
Multumesc anticipat.
A.P.
Cel mai recent răspuns: Aleksa3g , utilizator 01:48, 20 Octombrie 2010
@r.gabi

Cica 4 cu executare, ca subiectul e "in parnaie". S-a mentionat mai sus.
De fapt nu a explicat nimic ca lumea. N-avem ce raspuns sa dam la astfel de intrebare.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2010
Ana-Maria Dutescu, Avocat
adutescu a scris:

@r.gabi

Cica 4 cu executare, ca subiectul e "in parnaie". S-a mentionat mai sus.
De fapt nu a explicat nimic ca lumea. N-avem ce raspuns sa dam la astfel de intrebare.


A mentionat in alt topic,cred ca a deschis vreo patru-cinci,dar nici acolo prea clar
deci si eu tot pe acest gen de presupuneri am mers.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Octombrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Ok.Multumesc frumos pt ajutorul tuturor.Specificasem ceva mai devreme ca m-am lamurit in decursul zilei de azi in legatura cu tot...Si,mai specificasem CA NU SUNT IN DOMENIU.Asa ca imi cer mii de scuze.
P.S.: postasem toata "poveste" acum cateva zile.
O seara placuta
A.P.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când se consideră executată o condamnare cu suspendare și probațiune? anca196 anca196 Acum 3 ani nepotul meu a fot condamnat 3 ani cu suspendare la executare si 7 ani de probatiune. Daca cei 3 ani s-au scurs, se considera pedepsa executata? daca ... (vezi toată discuția)
Risc sa fiu privat de libertate? MihaelaPostica MihaelaPostica Sunt in termen de probatiune pe 3 ani..o luna in urma am incalcat legea si mi-a fost deschis alt proces pe numele meu..risc sa fiu privat de libertate sau nu (vezi toată discuția)
Revocarea suspendariiexecutarii pedepsei sub supraveghere notnaucin notnaucin sunt chemat pentru revocare inainte cu 2 luni de a-mi expira perioada de supraveghere,care sunt saNSELE SA RAMAN CU SUSPENDAREA DACA NU Am savarsit nici o ... (vezi toată discuția)