avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

eu folosesc terenul de 16 ani iar oficial nu am fost intintat de anularea actului
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:19, 22 Octombrie 2010
pai nu era revendicat la acea data , eu am mers la notar am dat banul si ............ eu nu sunt jurist
Stimate domn, faptul ca nu sunteti jurist nu are relevanta!
Majoritatea terenurilor date in baza legii 18/1991 au fost date ilegal de catre primari la prieteni , cunostiinte , rude sau platitori de spagi , desi ele erau revendicate de adevaratii proprietari , carora , ulterior, primarii le dadeau nonsalant din umeri si le spuneau ca terenul lor a fost dat in baza legii 18/1991 altcuiva si ii trimiteau la ANRP pentru despagubiri. Ei bine , nu toti au inghitit vrajeala asta si au inceput sa atace in instanta titlurile emise de primarii solicitand pe buna dreptate anularea acestora si a contractelor subsecvente de vanzare-cumparare(a se vedea chiar cazul dvs). Asta este viata ! Mai devreme sau mai tarziu se face dreptate! Dumneavoastra trebuie sa va indreptati impotriva celui care v-a vandut acel teren pentru a obtine inapoi suma de bani platita si investitiile efectuate!
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act de vanzare cumparare Anna63 Anna63 Prin sentinta civila se anuleaza un titlu si se emite pe acelas teren extravilan titlu de proprietate pe numele altei persoane.Problema e ca primul proprietar ... (vezi toată discuția)
E furt de teren sau ce? va rog sfaturi anca.patri anca.patri Dupa revolutie, dupa desfiintare colectivului(CAP),prin 1990, bunicul si sora sa au impartit un teren de 1 ha,proprietatea tatalui lor decedat, fiecare cate 50 ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatarea nevalabilitatii titlului statului pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un model de \\"actiune in constatarea nevalabilitatii titlului statului\\".Terenul a fost preluat la stat la legea 58/1974, ... (vezi toată discuția)