Pe data de 15.09.2010 am fost obligata sa semnez o cerere de demisie, iar contractul individual de munca mi s-a incheiat pe data de 30.09.2010 . (15 zile de preaviz). Pe data de 4.10.2010 am facut o sesizare la I.T.M , pana in acest moment nu am primit nici un raspuns. Ce pot sa fac in continuare?
Astept sfaturi.
nu mai vreau sa ma intorc .... vreau daune si despagubiri pt ce mi-au facut.
dar eu trebuie sa le cer colegelor sa spuna adevarul sau ele sunt obligate sa faca acest lucru in instanta?
o mica precizare mai vreau sa fac: pe data de 08.09.2010 am fost chemata in birou si obligata sa imi semnez demisia. Pe 13.09.2010 am fost sunata ca trebuie sa completez o alta demisie cu data de15.09.2010, c.i.m incheiindu-se pe 30.09.2010. Punctul de lucru este in Cluj , eu nu am fost in Cluj atunci ci in Alba (aici imi am domiciliul) iar demisia a fost completata de o colega cu acordul meu.. cererea trebuia sa ajunga cat mai repede in Bucuresti, la sediu.
ce sanse am?
orice sfat este binevenit
teoretic legea te oblga sa spui tot ce sti , dar , colegele pot spune ca nu stiu , ca nu au vazut sau ca ua uitat . ati vb. cu ele ? verificati in dosarul de la itm care demisie a fost luata in considerare . in cazul in care demisia nu a fost semnata de dvs. faceti plangere la parchet pentru fals si uz de fals.( atentie! va infundati colega ! )dovediti ca in data respectiva nu ati fost in Cluj....
"Anexat prezentei, va transmitem adresa inregistrata la institutia noastra cu nr...
In conformitate cu dispozitiile art. 6 ind.1 din O.G. nr.27/ 2002, va rugam sa solutionati cererile conform competentelor ce va revin. "
cu alte cuvinte ultima mea sansa de a cauta dreptatea este in instanta
chiar nu stiu ce sa fac, sa merg mai departe sau sa ma resemnez si sa nu mai repet greseala
Cartea de munca
zuzulici
Buna. Ma numesc Roxana si pana acum o luna de zile am lucrat timp de 2 ani si jumatate la o societate sin Cluj. Gasindu-mi alt loc de munca am apelat la ... (vezi toată discuția)