avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am fost obligata si amenintata sa semnez o cerere de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am fost obligata si amenintata sa semnez o cerere de demisie ... ce pot sa fac?

Buna,

Pe data de 15.09.2010 am fost obligata sa semnez o cerere de demisie, iar contractul individual de munca mi s-a incheiat pe data de 30.09.2010 . (15 zile de preaviz). Pe data de 4.10.2010 am facut o sesizare la I.T.M , pana in acest moment nu am primit nici un raspuns. Ce pot sa fac in continuare?
Astept sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:36, 21 Ianuarie 2011
nu mai vreau sa ma intorc .... vreau daune si despagubiri pt ce mi-au facut.
dar eu trebuie sa le cer colegelor sa spuna adevarul sau ele sunt obligate sa faca acest lucru in instanta?
o mica precizare mai vreau sa fac: pe data de 08.09.2010 am fost chemata in birou si obligata sa imi semnez demisia. Pe 13.09.2010 am fost sunata ca trebuie sa completez o alta demisie cu data de15.09.2010, c.i.m incheiindu-se pe 30.09.2010. Punctul de lucru este in Cluj , eu nu am fost in Cluj atunci ci in Alba (aici imi am domiciliul) iar demisia a fost completata de o colega cu acordul meu.. cererea trebuia sa ajunga cat mai repede in Bucuresti, la sediu.
ce sanse am?
orice sfat este binevenit
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2010
ramona maria, utilizator
teoretic legea te oblga sa spui tot ce sti , dar , colegele pot spune ca nu stiu , ca nu au vazut sau ca ua uitat . ati vb. cu ele ? verificati in dosarul de la itm care demisie a fost luata in considerare . in cazul in care demisia nu a fost semnata de dvs. faceti plangere la parchet pentru fals si uz de fals.( atentie! va infundati colega ! )dovediti ca in data respectiva nu ati fost in Cluj....
ultima demisie a fost luata in considerare,
nu as vrea sa ii fac rau colegei, vreau ca vinovatii sa plateasca
aveti de ales..........
am primit raspunsul de la I.T.M citez:

"Anexat prezentei, va transmitem adresa inregistrata la institutia noastra cu nr...
In conformitate cu dispozitiile art. 6 ind.1 din O.G. nr.27/ 2002, va rugam sa solutionati cererile conform competentelor ce va revin. "

cu alte cuvinte ultima mea sansa de a cauta dreptatea este in instanta
chiar nu stiu ce sa fac, sa merg mai departe sau sa ma resemnez si sa nu mai repet greseala
Ultima modificare: Joi, 21 Octombrie 2010
ramona maria, utilizator

Alte discuții în legătură

30 de zile de la depunerea unei sesizari catre: i.t.m.bucuresti-inspectia muncii -garda financiara. nici un raspuns... ContSters212747 ContSters212747 Pe data de 23.06.2011 ( luna Iunie ) am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron Noi ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca zuzulici zuzulici Buna. Ma numesc Roxana si pana acum o luna de zile am lucrat timp de 2 ani si jumatate la o societate sin Cluj. Gasindu-mi alt loc de munca am apelat la ... (vezi toată discuția)
Mi s-a incetat cim si mi s-au modificat clauzele contractuale fara sa stiu! ce pot face? dorudoru dorudoru Am fost anuntata de Inspectia muncii Bucuresti cum ca: din data de 15.05.2011 Mi sa desfacut contractul de munca cu : Art.55 lit. B - din codul muncii. Fara ... (vezi toată discuția)