Astia au trecut in extrema cealalta:-/
M-am uitat de curiozitate pe site si am facut grila 1 de la civil in 4 minute cu o singura greseala (din viteza).
ma pregatesc si eu pentru admiterea la inm din vara. din ce ma sfatuiti sa invat la procedura penala? daca stiu codul pe de rost am sanse? am si "mapa" lui neagu, mi-am propus s-o citesc si pe asta de cateva ori, problema e ca nu stiu pe ce sa insist. va fi oare un examen de tip grila?
spor la invatat, cafea tare si voie buna va doresc ! :P
cand am decis sa merg la INM (imediat dupa licenta), am inceput prin a face grilele din anii trecuti pentru a vedea daca am vreo sansa reala de a lua acest examen (procedurile le mai stiam din practica). Dupa ce am facut grilele si am vazut pe la ce nivel ma aflu, m/am decis sa invat serios pt examen. Referitor la procedura penala, am constatat ca intrebarile nu depasesc cunostintele din cod, dar nu invatate pe de rost ci intelese pana la cele mai subtile chestiuni. La penal e nevoie de memorarea codului si apoi de multa analiza iar la civil si procedura civila trebuie sa citesti mult pe langa coduri.