avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infiintare firma tineri sub 35 de ani
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infiintare firma tineri sub 35 de ani

M-ar interesa deschiderea unui restaurant (eventual bio) prin proiectul pentru stimularea tinerilor intreprinzatori. Din cum vad eu lucrurile, suma aceea de 10 000 este pentru ajutoare de minimis, in care as include investitii in active fixe. Problemele mele sunt:
1) Cum pot sa finantez plata chiriei si a angajatilor, care pot sa ma coste cateva mii de euro lunar. Pot sa iau credit (eventual din suma garantata de stat) pentru asa ceva?
2) Probabil ca o sa dureze cateva luni pana ce incasarile or sa acopere cheltuielile cu chiria si salariile. Cam de ce rezerve ar trebui sa dispun(pentru cate luni) la demararea proiectului pentru a fi eligibil? Exista alte surse de finantare in afara de contributia proprie pentru plata chiriilor si a angajatilor?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:42, 25 August 2011
daca am implinit 35 de ani acum o luna, mai sunt eligibila sau nu?
multumesc
pentru acest program nu mai sunteti eligibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere impozite pentru tineri cataflorescu cataflorescu Buna ziua, As dori sa stiu care este baza legala pentru scutirea de impozit pe profit pentru tinerii care-si infiinteaza societate comerciala? As putea ... (vezi toată discuția)
Informatii facilitati deschidere firma persoana sub 35 ani teisoara teisoara Va rog frumos sa-mi spuneti daca sunt in vigoare prevederile conform carora o persoana sub 35 ani beneficiaza de anumite facilitati la infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Srl-d vs srl anquette anquette Buna ziua sunt medic stomatolog si as dori sa infiintez un srl-d.Nu doresc sa apelez la acel capital de 10000 euro care poate fi primit.vreau doar sa am o ... (vezi toată discuția)