Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Buna ziua am si eu o ? am fost la parchet fiind audiati in legatura cu un furt din care eu si 2 prieteni de-ai mei suntem complici treaba e ca dosarul sa dus mai departe in tribunal ce sanctiune putem lua daca nu mai avem antecedente in trecut ca are doar cel care a fost autoru furtului mai are se tine cont si de asta si ca eu unu lucrez ceilalti nu in instanta sa fie o atenuare a faptei sau stiu eu ca nu imi gasesc cuvintele acum.
Tatal nostru avea o prietena,care sustine ca are un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere sub semnatura privata al tatalui nostru si cu doi martori din orasul acestei foste prietene...
...Mentionez ca aceasta prietena il cheama in judecata pe tatal meu decedat,cum ca tatal nostru i-a vandut casa si cere hotarare care sa-i tina loc de contract de v.c.,are dreptate?
Am fost \"parfumat\" intr-un centru omercial de catre o persoana care se afla in fata unui stand, fara acordul meu.
deci un prieten i-a dat 2 palmi la un baiat iar eu tot la baiatu ala care a primit cele 2 palmi iam dat pumnul
la ce instanta ma pot adresa impotriva unei institutii, acestia prelucrand mi-au furat informatiile specfic identitatii mele psihice, culturale, prelucrand simturi, si folosind mijloace de spalare a creierului meufacandu-ma sa uit, interzicandu-mi, in acelasi timp si drepturile (cultura, dreptul de a mai continua studiile,munca). e foarte greu, acestia influenteaza diferite persoane juridice pentru a nu-mi da drepturile mele fundamentale