avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

Rog pe cei care au un sfat si doresc sa ma ajute cu aceasta informatie sa o faca, cat despre cei care comenteaza aiurea sa isi tina parerile pentru ei.

Nu-i frumos din partea utilizatorului sa ne impiedice sa comentam aiurea:hammer:, noua ce placere ne mai ramane? :thumbdown:
:tooth:
Să stăm de vorbă, să vorbim, să spunem cuvinte
lungi, sticloase, ca nişte dălţi ce despart
fluviul rece în delta fierbinte,
ziua de noapte, bazaltul de bazalt.

Răspuns:
Daca mergeti neinsotit de avocat nu cred ca o sa va descurcati cu politistul mai ales daca ati fost deja programat la poligraf.Politistul se va supara.Se va supara si daca ii va spune avocatul acest lucru dar este problema avocatului cum se descurca.

Întrebare:
Si cum reactioneaza un politist suparat?

Răspuns:
In general cheama mai multi politisti suparati...
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2013
andreigrigoriu, moderator

nu sunt deductibile cheltuielile cu benzina la avocati , nu are rost sa le decontati , nu va intreaba nimeni ce faceti cu bani.

Suuper!! Probabil ca de asta se intra asa greu in barou... Daca ajungi avocat, nu mai ai de dat explicatii nimanui, faci numai ce vrea muschiu' tau :tease:

Vrem si noi, vrem si noi!!!:worthy:
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2013
mediator_comeaga, utilizator
Viata noastra ca un perpetuum mobile ... uneori suntem niste fiinte cu o gandire care se balangane intre DA si NU pe aceeasi chestiune, nehotarandu-ne neam...

Daca una dintre persoanele care isi dau acordul, se razgandeste ulterior, poate deschide ulterior proces, daca se razgandeste si constata ca exista anumite probleme care ii genereaza un prejudiciu moral.
Aici pot aparea anumite discutii deoarece din moment ce si-a dat acordul va trebui sa dovedeasca in concret de ce s-a razgandit.
Pe de alta parte, se poate aprecia ca nimeni nu este obligat pe termen nelimitat sa accepte asa ceva chiar daca si-a dat acordul in scris.Intr-o atare situatie trebuie examinate de catre instanta aspecte precum termenul si alte aspecte de fapt si de drept.

Grea misie pentru instanta, mai ales daca fiecare omulet al natiei asteia si-ar pune mintea sa se potriveasca la asa o zbatere interioara...
Din ciclul "bunicul senil, nepoata si expertiza":tooth:

Actul ca e senil e cel mai sigur si apoi poate zice ce vre si el si nepoata de gradul 100 ca nu mai poate face nimic. Iar acesta expertiza cu greu poate fi contestata mai ales ca e vorba aici de o comisie din experti ! Succes si nu luati pe toti prosti si prostile lor in seama

:P

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)