Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
avand chitanta .. am trimis 400 ron.. unde pot reclama pers caruia i..am trimis banii? are site cu LUCRARI LICENTA.. Siur pacaleste multi studenti ... TREBUIE OPRIT MODUL ASTA DE A FURA... DATI/MI UN SFAT..
AVAND NEVOIE DE O LUCRARE LICENTA ,am intrat pe net.. gasesc 1 site.. ma pun de acord cu pers...mi/a trimis o parte de lucrare...am trimis .. total 4 sute..plata.. ok... dar treb sa continuie cu lucrarea... NU MAI RASPUNDE LA TEL.. A PRIMIT BANII SI GATA!! oricum inseala multa lume.. sigur.. cate 100euro la fiecare!!!
Buna ziua!
Copilul meu minor in varsta de 5 ani va pleca in concediu in Bulgaria
As dori sa stiu daca am nevoie de autorizatie,si de la cine ar trebuie sa procur in cazul meu: mobila din bucatarie,nu imi permite sa trec cu evacuarea de la hota,afara,prin bucatarie,asa cum am vazut mai peste tot.
De aceea singura solutie era sa dau o gaura prin perete pana pe scara si alta in dreptul geamului de pe scara,iar acestea doua venind conectate cu un burlan special.
Problema mea este ca toti vecinii au fost de acord,ba chiar cei de sub mine au preluat ideea, ..., dar un singur vecin,de pe etaj cu mine,m'a amenintat ca imi va taia burlanul,ca il deranjeaza.
As dori sa aflu cat este de legal faptul ca Asociatia de Proprietari a blocului in care locuiesc a decis sa treaca cainii la cheltuieli, exact asa cum ar trece un om, cu aceleasi taxe. Prin urmare, daca detii un caine, se va trece o persoana in plus, daca detii 2 caini, se vor trece 2 persoane in plus la intretinere.