Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
ma pot casatori cu cine folosind prima hotarare de divort a doua nu o detin
Chiftelute din tastatura
Imobilul a fost construit in timpul cazniciei.
Buna ziua..am si eu un vecin care si-a instalat pe fondul lui o pompa de apa si o foloseste la udat in gradina...trage apa din pamant..fara nicio autorizare....vreau sa stiu daca e legala treaba asta?
Va multumesc!
Buna ...cit mar costa un avocat pentru a se ocupa cu dosaru de dobandire a cetatenie romane.. pentru sotia mea care neam casatorit la Bucuresti
Daca suma recenta de cheltuieli nu este achitata acum atunci intra in restanta si se percepe penalizari dupa un timp adica pot sa platesc cheltuielile recente sa nu intra in restanta si sa platesc penalitati i-ar restanta este restanta si asa se percepe penallitati pentru suma egsistenta care acum ca e vara si cheltuielile sunt m-ai mici platesc cheltuielile si m-ai platesc din restante,nu vad normal demersul si logic aceasta gindire si judecata restanta e restanta si cheltuielile prezente sunt cheltuielile lunara recente adica si acesta va intra in restanta si se va plati penalitati..astept sugesti va multumesc.
Buna ziua. Singtama,,sa se inspecteze,"nu duce la abuzuri,daca nu este nimic de reparat? fac,parte dintr-o asociatie fantoma.am aratat in alta postare cum sta treaba in asociatie.trebuie sa precizez ca la trei luni, am hotarat sa fac poza la apometru si sa o dau cu indexul citit de mine.un consum de 8 mc.pe luna,carcotasilor li-se pare putin la doua persoane.am pus robinet la bazinul de la wc
Am sunat la 112 pentru ca in strada din lateralul blocului meu se auzeau tipete,urlete injuraturi,etc ,cred ca erau cel putin 25 de persoane---am sunat sa anunt acest aspect
Au trimis echipajele de politie, am fost sunat de la dispecerat sa le dau adresa completa, au urcat 2 agenti la mine la usa ,- m-au intrebat de ce am sunat la 112 !!!!,k in strada se tine o sedinta de bloc cu administratia- si ca ma va amenda ca am alertat organele degeaba !!!!