avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM - carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM - carte de munca

Buna seara,

Am fost angajatul unei societati comerciale a carei sediu social este inregistrat in alta localitate decat resedinta mea. Contractul meu de munca a incetat, carnetul de munca aflandu-se in prezent la ITM-ul din raza societatii comerciale.
In urma unei cereri pe care eu o trimit la acel ITM , acesta este obligat conform legii sa-mi expedieze carnetul de munca si decizia de incetare a CIM pe adresa mea de domiciliu sau pe adresa ITM-ului din judetul meu de resedinta ? Pot intampina vreun refuz ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: so2ro , utilizator 07:21, 26 Octombrie 2010
Nu stiu exact procedeul pe care dumneavoastra il descrieti.
Mai bine mergeti dumneavoastra personal si va ridicati cartea de munca, pe baza actului de identitate.
ITM-ul nu este obligat sa va trimita carnetul de munca acasa .. insa puteti incerca varianta expusa de dvs printr-o cerere adresata ITM-ului unde aveti carnetul de munca .. fie vi-l trimite acasa , fie la ITM-ul din judetul unde locuiti. Exista aceste variante.
Va multumesc.

Stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa-mi recuperez cartea de munca de la itm? ContSters147006 ContSters147006 In luna februarie a anului 2009 am convenit cuadministratorul societatii unde lucram o modificare a C.I.M. printr-un Act Aditional prin modificarea timpului ... (vezi toată discuția)
Decizie incheiere cim so2ro so2ro Buna ziua ! Mi-am inaintat demisia de la locul de munca, am respectat preavizul. M-am angajat la o alta societate, care a si depus revisalul la ITM. Cei de la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca - recuperare so2ro so2ro Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Firma pentru care am fost angajat are sediul in alt judet decat judetul in care am eu domiciliu ( peste 200 km ... (vezi toată discuția)