avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plati compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plati compensatorii

La nivel se societate exista CCM in care este prevazuta acordarea a 450 lei plata compensatorie in caz de concediere. Societatea este semnatara a CCM la nivelul ramurii constructii de masini care pevede acordarea in caz de concediere a cel putin unui salariu de incadrare, Care este legal cuantumul platii compensatorie? Am avut proces prin care am solicitat acordarea platii compensatorie conform CCM la nivelul ramurii si prin sentinta mi-a respins actiunea, cu drept de recurs.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 11 Februarie 2011
Daca va incadrati intr-unul din motivele pentru exercitarea cailor de atac extraordinare (contestatie in anulare sau revizuire) puteti exercita o asemenea cale de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm la nivel de unitate mb_mihaela mb_mihaela Toate art. care prevedeau obligatia respectarii contractelor la nivel de ramura , in sensul ca nu se puteau prevede in CCM la nivelul unitatii drepturi la ... (vezi toată discuția)
Ccmun 2007-2010 vs. ccmn ramura constructii gaby76 gaby76 Buna ziua am o nedumerire ... care din cele 2 contracte este \"mai tare\"? Practic, intr-o firma de constructii, in cazul concedierii din motive ce nu tin ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de unitate ContSters22096 ContSters22096 ce conditii trebuie sa intruneasca un astfel de contract? trebuie sa se raporteze la contractul colectiv de munca la nivel national, de ramura? ccm la nivel ... (vezi toată discuția)