avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale gazduire sediu social - birou avocat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

gazduire sediu social - birou avocat

Buna ziua,

Avand in vedere ca societatea la care lucrez isi va muta sediu social (fara activitate) intr-un birou de avocatura , in baza unui contract de asistenta juridica si pe o per. max. de 1 an , as dori sa va intreb ce acte mai sunt necesare pentru inregistrarea la Reg. Com in afara de :
- cerere tip
- hotarare asociat unic
- dovada sediu (contract asistenta juridica.....doar atat?) copie
- certificat mentiuni original
- act constitutiv actualizat
- CUI original
- declaratie propria raspundere asociat unic
- dovezi taxe
As dori sa stiu daca pentru dovada sediului este de ajuns doar contractul de asistenta juridica sau trebuiesc depuse si alte acte?
Multumesc anticipat. O zi buna!
in legatura cu gazduirea de sediu social, posibilitatea aceasta o au doar birourile de avocatura sau si cele de consultanta in afaceri sau cele de infiintari societati comerciale. multumesc frumos!!
Numai birourile de av., societatile civile de av. etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Acte necesare codreanualexandru codreanualexandru As dori sa-mi spuneti care sunt actele necesare pentru infiintarea unui srl> (vezi toată discuția)
Dovada sediu pfa zallyna zallyna Pentru dovada sediu pfa mai este necesar certificatul si adeverinta de la finante, la fel ca la srl-uri? Sau este suficient un contract de comodat, sau ... (vezi toată discuția)