avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... baza legala pentru promovarea din studii medii in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

baza legala pentru promovarea din studii medii in studii superioare

Care ar fi baza legala pentru promovarea din studii medii in studii superioare a personalului contractual dintr-o primarie , prin transormarea postului daca se schimba atributiile din fisa postului cu mai mult de 50%(ex post contractual arhivar cu studii medii aprobat in organigrama transformat in post contractual inspector gr.III -dupa transormare cum ar aparea in organigrama)?
Cel mai recent răspuns: aynyval , utilizator 17:08, 12 Mai 2013
Trebuie sa abolveti o institutie de invatamant superior pentru a deveni ofiter superior sau Academia de Politie
am inteles, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in functie superioara a personalului contractual roxanas roxanas personal contractual (functionar - arhivar, angajat la o institutie publica) care a terminat facultatea in anul 2011 (3 ani - sistem Bologna) si as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Salar diferentiat andreeapanican andreeapanican Buna ziua! sunt personal contractual , arhivar mai precis si vreau sa stiu daca aceea modificare a codului muncii referitoare la salariul diferentiat se aplica ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie conform studiilor absolvite florencesoleil florencesoleil Sunt secretar de scoala cu studii superioare de scurta durata, gradul I, vechime in munca de 22 ani. Acum am absolvit facultatea de drept (4 ani) si as dori ... (vezi toată discuția)