avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa forfetara
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa forfetara

am un srl ce l-am suspendat anu acesta pe o perioada de 3 ani nu a mai functionatde 5 ani am avut intrari 0 si iesiri 0 cu bilantu facut. Nu am avut bani sa o suspend pina acum 3 luni cind m-am imprumutat iar de bani pt achitarea impozitului forfetar nici nu poate fii vorba . ce mi se poate intimpla daca nu am bani sa il patesc?
Cel mai recent răspuns: Saroma Saroma , Consilier juridic 00:11, 27 Octombrie 2010
- In cazul neplăţii la termen a impozitul minim, Fiscul va percepe automat majorări de întârziere de 0,1% pe zi calendaristică. Penalităţile vor fi calculate de la data scadenţei până la data plăţii sumei datorate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metoda de calcul cipry_blue cipry_blue Imi poate explica cineva cum se calculeaza sau unde gasesc metoda de calcul pentru impozitul pe profit, inclusiv cum se aplica penalitati. Ma refer la o firma ... (vezi toată discuția)
Daca nu platesc impozitul forfetar ce se intimpla? irina sandina irina sandina Buna ma numesc Irina si am firma dar nu are activitate,am infiintato anul trecut.A trebuit sa plec din tara si am lasat asa fara activitate prezendind ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate - impozit forfetar narcisa07 narcisa07 Am si eu o intrebare: am o societate (SRL) care de 3 ani nu are activitate dar nu am declarat-o suspendata, sunt asociat cu 10% si administarator, i-am depus ... (vezi toată discuția)