avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curtea de apel
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curtea de apel

Recursul in interesul legii poate fi admis in urma sentintei data de Curtea de Apel,daca pentru aceeasi pricina ,in procese diferite au fost date solutii total diferite[la Curti de Apel diferite]?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 28 Octombrie 2010
conditia este ca hotararile sa fie opozabile macar uneia dintre aceleasi parti in cele doua cauze.
Prin acest recurs se solicită Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să se pronunţe asupra chestiunilor de drept care au fost soluţionate diferit de instanţele judecătoreşti.
Legitimarea procesuală activă aparţine procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi colegiile de conducere ale curţilor de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe aceeași speță unele instanțe au admis plângerile contravenționale iar altele le-au respins. se poate instanței de recurs înaintarea plângerii la Îccj? Decebal58 Decebal58 Ca urmare a respingerii, de catre o instanta, a unei plangeri(contestari)impotriva unui proces-verbal de contraventie, cu termen de recurs(30zile), se poate ... (vezi toată discuția)
Spete identice - solutii diferite! dbs dbs Pe rolul unui tribunal avem un proces pe conflicte de munca! am pierdut la tribunal si am pierdut si recursul la curte de apel! Problema este alata, alte ... (vezi toată discuția)
Ril beliskner beliskner Imi poate explica si mie va rog ce anume este un RIL? (Recurs in interesul legii). In ce anume consta? (vezi toată discuția)