Am si eu o intrebare: cat costa aproximativ onorariul pentru un avocat? Am o citatie pentru un proces, si vreau sa consult mai intai un avocat, dar vreau sa stiu cam cat sunt taxele, si ce taxe trebuie platite. Intreb pentru ca nu am mai avut treaba pana acum cu instantele si cu avocatii. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Onorariile pot fi mult diferite intre Bacau si Bucuresti, astfel ca, orice informatie s-ar fi dovedit eronata.
Va puteti angaja avocat si din Iasi daca considerati ca gasiti un avocat de acolo care va poate reprezenta bine.
Aveti dreptul de a angaja avocat din orice oras, de oriunde o cunostiinta va poate face o recomandare.
In cazul in care angajati un avocat din alta localitate decat cea unde se afla instanta care judeca dosarul dvs, trebuie sa aveti in vedere si cheltuielile de deplasare ale acestuia, in plus fata de onorariu.
Mai vin cu o intrebare: daca prietenul meu din Belgia trimite o procura mamei sale sa il reprezinte in instanta, si procura e trimisa prin fax e luata in considerare la tribunal? Daca o trimite prin curier, din Belgia nu ajunge pana miercuri cand ar trebui sa se prezinte la tribunal, asa ca singura solutie e fax-ul. Multumesc anticipat pentru raspuns!