avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorarii avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorarii avocati

Am si eu o intrebare: cat costa aproximativ onorariul pentru un avocat? Am o citatie pentru un proces, si vreau sa consult mai intai un avocat, dar vreau sa stiu cam cat sunt taxele, si ce taxe trebuie platite. Intreb pentru ca nu am mai avut treaba pana acum cu instantele si cu avocatii. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: justhis , utilizator 11:57, 1 Noiembrie 2010
cautati in tabloul avocatilor din Bacau
Onorariile pot fi mult diferite intre Bacau si Bucuresti, astfel ca, orice informatie s-ar fi dovedit eronata.
Va puteti angaja avocat si din Iasi daca considerati ca gasiti un avocat de acolo care va poate reprezenta bine.
Aveti dreptul de a angaja avocat din orice oras, de oriunde o cunostiinta va poate face o recomandare.
In cazul in care angajati un avocat din alta localitate decat cea unde se afla instanta care judeca dosarul dvs, trebuie sa aveti in vedere si cheltuielile de deplasare ale acestuia, in plus fata de onorariu.
Mai poate exista si aspectul ca avocatul din alta localitate trebuie sa renunte la un proces din localitatea unde activeaza de fel...
Mai vin cu o intrebare: daca prietenul meu din Belgia trimite o procura mamei sale sa il reprezinte in instanta, si procura e trimisa prin fax e luata in considerare la tribunal? Daca o trimite prin curier, din Belgia nu ajunge pana miercuri cand ar trebui sa se prezinte la tribunal, asa ca singura solutie e fax-ul. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Buna seara va rog imi poate spune cineva? miliuta miliuta Care este onorariul pentru un proces de partaj? Care sunt aspectele de care se tine cont ,si cum se stabileste?multumesc (vezi toată discuția)
Onorariu avocat in procesul penal rupa rupa care este onorariul maxim , solicitat de catre un avocat , care reprezinta un inculpat in instanta de fond ? va rog ( nu stiu daca m-am facut înteles ) (vezi toată discuția)
Cat este onorariul unui avocat pentru dezbaterea mostenirii kip_as kip_as buna cat ma ajunge un avocat sa dezbat succesiunea in instanta intre mine si tatal meu , mama fiind moarta si eu sunt singurul copil ?? (vezi toată discuția)