avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorarii avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorarii avocati

Am si eu o intrebare: cat costa aproximativ onorariul pentru un avocat? Am o citatie pentru un proces, si vreau sa consult mai intai un avocat, dar vreau sa stiu cam cat sunt taxele, si ce taxe trebuie platite. Intreb pentru ca nu am mai avut treaba pana acum cu instantele si cu avocatii. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: justhis , utilizator 11:57, 1 Noiembrie 2010
Daca este vorba de un proces civil si are procura autentica (la notar) poate sa depuna acte la dosar in sedinta publica insa nu va putea pleda.
Daca este proces penal se poate sa depuna acte la dosar si sa va reprezinte pe partea civila a procesului penal.
Procesul din cate stiu e civil. Mama lui vrea sa mearga miercuri sa depuna o cerere de amanare pana isi angajeaza un avocat. Procura miercuri o sa o aiba doar in copie, pentru ca originalul nu ajunge pana miercuri din belgia, baiatul de acolo putand sa o faca abia maine, deoarece azi acolo nu se lucreaza. Deci poate sa faca acea cerere cu procura primita pe fax?
Daca vrea sa isi angajeze avocat nu cred ca va avea vreo problema cu procura prin fax.
Daca nu isi va angaja avocat la urmatorul termen va trebui sa depuna originalul.
Sigur isi angajeaza avocat, ca am vorbit deja cu el, numai ca abia vineri vine in Bacau. Si primul termen e miercuri. De aia trebuie sa amane, sa ajunga si avocatul. Multumesc pentru raspunsuri. Sa aveti o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara va rog imi poate spune cineva? miliuta miliuta Care este onorariul pentru un proces de partaj? Care sunt aspectele de care se tine cont ,si cum se stabileste?multumesc (vezi toată discuția)
Onorariu avocat in procesul penal rupa rupa care este onorariul maxim , solicitat de catre un avocat , care reprezinta un inculpat in instanta de fond ? va rog ( nu stiu daca m-am facut înteles ) (vezi toată discuția)
Cat este onorariul unui avocat pentru dezbaterea mostenirii kip_as kip_as buna cat ma ajunge un avocat sa dezbat succesiunea in instanta intre mine si tatal meu , mama fiind moarta si eu sunt singurul copil ?? (vezi toată discuția)