ContSters98245 
	    	Utilizator

ContSters98245 
	    	Utilizator	    

Krissia . 
	    	Alte profesii

Krissia . 
	    	Alte profesii	    

ContSters98245 
	    	Utilizator

ContSters98245 
	    	Utilizator	    

rodica_post 
	    	Utilizator

rodica_post 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 lecristina	                   

ar poate cineva sa imi spuna (asa pe romaneste) ce inseamna pentru romanul de rand aderarea la schengen (cateva avantaje, sau dezavantaje)? daca aveti timp. ... (vezi toată discuția)
	                    lecristina	                   

ar poate cineva sa imi spuna (asa pe romaneste) ce inseamna pentru romanul de rand aderarea la schengen (cateva avantaje, sau dezavantaje)? daca aveti timp. ... (vezi toată discuția)

Eire	                   

imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)
	                    Eire	                   

imbarcare refuzata datorita titlului de calatorie emis de ambasa considerat invalid.La un moment dat,avind pasaportul expirat am solicitat si primit de la ... (vezi toată discuția)

LIPCIUC	                   

ce castigam noi romanii prin aderarea la acest spatiu? (vezi toată discuția)
	                    LIPCIUC	                   

ce castigam noi romanii prin aderarea la acest spatiu? (vezi toată discuția)