Buna ziua
Am si eu o problema cu sora mea, acum 2 zile a fost prinsa in timp ce fura din cora. Am fost sa o ajut si mi s-a zis ca se depune plangere impotriva iei. Am inteles de la politie ca dosarul pleaca la parchet cam intr-o sapt. Se poate face ceva, ca sa nu ajunga dosarul la parchet, sa nu i se intocmeasca dosar penal. Si in cazul in care i se intocmeste dosar penal, o afecteaza cu ceva anume? Dc nu va mai comite nici o fapta, poate sa se reabiliteze?
E mai rau ca nu e minora, da' e mai bine decat daca avea 24 de ani... Ca poate argumenta ca nu e inca prea coapta, ca are tot viitorul in fata si o pata in cazier ar putea s-o afecteze serios... etc. etc.
Nu vad cum ii poate afecta viitorul acum, la 18 ani... pana termina facultatea, e gata gol! Deci nu-i afecteaza cu nimic.
Dar un astfel de argument puteti folosi in instanta, nu ca e chiar asa... Sunt 2 lucruri diferite.
Pedeasa civila
georgelove
am o problema am furat o geaca de la munca
prejudiciu sa recuperatin valoare de 400 lei
proprietarul geci nu a facut plingere dar in schimb a facut firma de ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
Firsteman
buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)