avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal - urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal - urgent

Buna ziua
Am si eu o problema cu sora mea, acum 2 zile a fost prinsa in timp ce fura din cora. Am fost sa o ajut si mi s-a zis ca se depune plangere impotriva iei. Am inteles de la politie ca dosarul pleaca la parchet cam intr-o sapt. Se poate face ceva, ca sa nu ajunga dosarul la parchet, sa nu i se intocmeasca dosar penal. Si in cazul in care i se intocmeste dosar penal, o afecteaza cu ceva anume? Dc nu va mai comite nici o fapta, poate sa se reabiliteze?
ce a furat? ce valoare?
daniss a scris:

ce a furat? ce valoare?

niste cosmeticein val de 500 000 lei. Am fost cu ea la politie sa vad ce se intampla si mi s-a zis dosarul a fost trimis laparchet.
eu incerc sa nu ajunga la parintii nostri, sa nu afle ce a facut si mi s-a sugerat sa ma duc la parchet peste o luna-doua si sa vorbesc cu judecatorul sa vad cat este amenda si cand se plateste.

Aveti idee se mai poate remedia ceva la stadiul acesta. Are vreo importanta dc vorbesc cu judecatorul si incerc sa-i explic ca nu se va mai intampla si ca poate sa ii distruga viitorul.
dar cand au prins-o i-au luat declaratie, a venit politia, a semnat ceva? cum s-a petrecut?
daniss a scris:

dar cand au prins-o i-au luat declaratie, a venit politia, a semnat ceva? cum s-a petrecut?

din cate am inteles a venit politia la magazin, apoi cand a fost dusa la politie a dat o declaratie
always a scris:
Are vreo importanta dc vorbesc cu judecatorul si incerc sa-i explic ca nu se va mai intampla si ca poate sa ii distruga viitorul.

Cu judecatorul nu se discuta decat in sedinta, nu inafara ei. Ai putea sa faci mult mai rau daca incerci sa vb cu judecatorul!

Alte discuții în legătură

Pedeasa civila georgelove georgelove am o problema am furat o geaca de la munca prejudiciu sa recuperatin valoare de 400 lei proprietarul geci nu a facut plingere dar in schimb a facut firma de ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin Firsteman Firsteman buna!am comis o infractiune,dar regret enorm.Am sustras dintr-un magazin un lucru..au chemat politia,am dat declaratie,am returnat obiectul,au spus ca imi fac ... (vezi toată discuția)
Furt ochelari soare din supermarket tzuppy tzuppy Am luat printre alte cumparaturi dintr-un selgros doua perechi de ochelari de soare in valoare de 75 ron pe care nu i-am platit(adica i-am sustras).La iesire, ... (vezi toată discuția)