avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... notificare cesiune de creanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

notificare cesiune de creanta

am primit o notificare de cesiune de creanta de la o banca prin care sunt instiintat ca un client al meu a cedat drepturile dintr-un contract incheiat cu mine la banca; notificarea este in dublu exemplar; sunt obligata sa-i formulez un raspuns sau este suficient sa-i trimit de aici incolo banii unde zice banca in notificare?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 11:03, 29 Octombrie 2010
din momentul primirii notificarii, creditorul dvs nu mai este cel vechi , ci cel pe care vi l-a instiintat fostul creditor.
Din acest moment orice plata pe care o efectuati trebuie sa o faceti in contul noului creditor. E bine de stiut ca daca din acest moment faceti o plata catre fostul creditor aceasta nu este valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita firma de recuperare mariuss.i mariuss.i Speta suna in felul urmator: Am contractat de la Banca X un card de cumparaturi in anul 2009 in valoare de 700 RON.In anul 2011 dupa ce am cheltuit aceasta ... (vezi toată discuția)
Angajator debitor cedat Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Angajatorul a devenit debitor cedat printr-o notificare de cesiune de creanta! Prin contractul de imprumut, incheiat de o salariata cu o banca, ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar cesionat fara notificare Costin Savescu Costin Savescu Banca a cesionat creditul meu cu ipoteca unei firme de recuperari. De la incheierea contractului de credit eu nu am primit absolut nici o hirtie de la banca. ... (vezi toată discuția)