avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie incheiere C.I.M. neprimita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie incheiere C.I.M. neprimita

Buna ziua,

Firma pentru care am lucrat mi-a expediat prin posta decizia incheierii CIM. Lipsind din localitate, nu am putut ridica de la oficiul postal plicul ce continea decizia, acesta fiind expediat inapoi catre expeditor. Firma refuza sa imi expedieze din nou decizia. Cum pot intra totusi in posesia ei, sau macar a unei copii, fara a ma deplasa la sediul firmei ( care e in alta localitate ) ? ITM are obligatia sa-mi expedieze o copie in cazul in care eu nu detin originalul ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:18, 30 Octombrie 2010
so2ro a scris:

Va multumesc pentru raspunsuri.
Situatia e putin mai delicata : am depus cateva sesizari catre ITM-ul din raza angajatorului, dar, datorita pilelor, cunostintelor si relatiilor pe care angajatorul le are, nu s-a rezolvat nimic.


Depinde de ce ati sesizat ITM-ului ..... De altfel, puteti depune sesizarea dvs la Inspectia Muncii - for superior ITM-ului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca - recuperare so2ro so2ro Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Firma pentru care am fost angajat are sediul in alt judet decat judetul in care am eu domiciliu ( peste 200 km ... (vezi toată discuția)
Decizie desfacere contract expediata dupa 6 luni angelamorga angelamorga Buna ziua! In data de: 01.06.2020 m-am angajat la firma unui prieten foarte bun de familie! luna de luna ma tot amanat cu plata salariului si a refuzat sa imi ... (vezi toată discuția)
Itm - carte de munca so2ro so2ro Buna seara, Am fost angajatul unei societati comerciale a carei sediu social este inregistrat in alta localitate decat resedinta mea. Contractul meu de ... (vezi toată discuția)