avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cartusele pt armele de vanatoare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cartusele pt armele de vanatoare

As dori sa stiu care este legea care interzice pers fizice ,detinatore de permis de arma (vanatoare) reincarcarea cart. de vanatoare din mom ce poti cumpara componentele necesare.
-Nr. de cartuse pe care le poti detine daca ti le incarci singur
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Maarria35 , utilizator 19:00, 1 Noiembrie 2010
Asa este "Ionut12345" si eu imi amintesc aceste lucruri pt ca si tatal meu este detinator de arma inainte de `90 ,dar nu imi pot da seama ce s-a intamplat acum.Probabil ca si cei de la judiciar si Parchet vor sa isi faca treaba ,dar din pacate in Ro autoritatile aplica legea doar pt oamenii de rand,iar restul........tocmai de aceea am ajuns unde am ajuns.
Oricum va multumesc tuturor care ati avut amabilitatea de a-mi da cate un sfat sau o parere.Oricum astept ziua de miercuri cand trebuie sa se prezinte la Parchet,iar pe cei interesati o sa va tin la curent.
Va doresc o seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confiscare speciala ovidiu6 ovidiu6 daca sa dat solutie la un caz de suspiciune de branconaj- neinceperea urmaririi penale este valabila confiscarea speciala a armelor(sa facut si expertiza ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza port arma QPzmAL QPzmAL Buna ziua, Am permis port arma in care sunt trecute 2 arme de vânătoare si 2 pistoale neletale unul cu gaz si altul cu alica. Armele de vânătoare le.am ... (vezi toată discuția)
Retragerea permisului de arma de vanatoare Pisi Mia Pisi Mia Am nevoie de o indrumare...Urgent! :(( O persoana care poseda permis de arma de vanatoare este internata intr-un spital de psihiatrie, se constata ca are o ... (vezi toată discuția)