avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... \"Cerere Judiciara\"
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

"Cerere Judiciara"

Buna seara!
Astazi fratele meu a avut recurs pe o prelungire de mandat,care a fost respins dar ni s-a spus ca poate depune in aceeasta seara o cerere judiciara,nu stiu sigur cum se numeste.As dori si eu sa stiu ce consta aceasta cerere.
Va multumec!
Cel mai recent răspuns: ContSters174014 , utilizator 22:22, 1 Noiembrie 2010
cumva eliberare sub control judiciar?
este posibil nu am inteles bine sa fiu corecta fata de dumneavoastra din cauza emotiilor si a stresului,ce am inteles bine si fara sa ma insel este ca se poate depune de inculpat o cerere in aceasta seara dupa ce i sa dat raspunsul recursului,ce fel de cerere nu stiu.Va multumesc!
poate sa faca o cerere de inlocuire a masurii de arest preventiv cu obligatia de a nu parasi localitatea.temeiul cererii este art 139 cod procedura penala.
athe a scris:

poate sa faca o cerere de inlocuire a masurii de arest preventiv cu obligatia de a nu parasi localitatea.temeiul cererii este art 139 cod procedura penala.

Va multumesc din suflet
mult succes!

Alte discuții în legătură

Elib.sub control judiciar tayson tayson buna seara. in cursul cercetarii judecatoresti,persoana fiind arestata,ce putem cere(cu mai multe sanse de reusita)obligatia de a nu parasi localitatea sau ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare provizorie art 160 cpp ContSters125947 ContSters125947 Art. 1602: Conditiile liberarii (1) Liberarea provizorie sub control judiciar se poate acorda in cazul infractiunilor savarsite din culpa, ... (vezi toată discuția)
Liberare pe control judiciar sorina dobrican sorina dobrican buna ziua,as dori sa stiu se poate face cerere de liberare pe control judiciar pentru detinut in faza de judecata?ma refer la cerere facuta intre termenele de ... (vezi toată discuția)