avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Blocare in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Blocare in parcare

Buna ziua
Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:00, 12 Noiembrie 2010
@chans

In situatia in care titularul spatiului cu destinatia de parcare isi gaseste locul ocupat de catre tert,acesta unde are dreptul sa mai parcheze autoturismul propriu,fara a ocupa locul detinut de altcineva?
In situatia in care concesionarul spatiului,recte primaria nu isi mai angajeaza responsabilitatea ulterior concesionarii spatiului,politia rutiera nu se implica pentru solutionare deoarece nu este drum public,atunci care apreciati ca este modalitatea legala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocat in parcare terminus1 terminus1 Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)
Blocare cale acces ieșire din scara MariaW MariaW Buna seara! Este legal sa îți parchezi mașina in dreptul ieșirii din bloc? Din câte știu, acel loc nu se poate închiria/ rezerva la primărie întrucât ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare cretumircea cretumircea buna ziua, cum se procedeaza cu locul de parcare din fata blocului, are intaietate cel care parcheaza acolo de mai multi ani pe acel loc ? sau cel care nu ... (vezi toată discuția)