avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Petrecerea Avocatnet.ro de Craciun
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Petrecerea Avocatnet.ro de Craciun

Am fost placut surprins astazi de dimineata cand, in momentul in care am accesat site-ul (cum fac dealtfel zilnic), mi-a sarit in ochi un eveniment monden as putea spune, la care suntem invitati sa participam, urmare a statutului nostru de utizilatori, consultanti, moderatori, administratori Avocatnet...si anume: petrecere de Craciun.

Mi se pare o idee mai mult decat bine-venita si as fi curios sa aflu ce cred si ceilalti prieteni de pe forum despre aceasta initiativa, poate ne cunoastem mai bine...=D>

joi 9 decembrie, ora 19, KulturHaus (str. Sf. Vineri nr. 4), Bucuresti, 25 ron
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Buna ziua,

Link-ul pentru bilete online este
[ link extern ]

Mai sunt locuri, va asteptam!

Beatrice
Am inteles din formularul de inscriere ca biletele se pot cumpara si la intrare? As prefera asa, daca este posibil fiindca inca mai am un semn de intrebare cu privire la posibilitatea de a participa, si n-as vrea sa ma aflu in situatia ca am cumparat biletul degeaba :(
Da, biletele se pot cumpara si de la intrare.
M-am inscris si eu... voi cumpara biletul la intrare. Nu m-a sunat nimeni pt confirmare (cum am inteles ca ar trebui) dar sper sa nu fie probleme si sa ma primiti :D
E confirmata inscrierea.
O singura observatie cu biletele cumparate la intrare.
La o anumita ora in seara respectiva, atunci cand vom atinge numarul maxim de bilete pe care il putem vinde pentru eveniment, vanzarile vor fi oprite.
Asa incat, sfatul meu este sa incercati sa veniti spre inceputul evenimentului, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa nu mai fie posibil sa cumparati bilete.
Numai bine.

Alte discuții în legătură

Aveti peste 30 de ani? poftiti la dans! :) tanguera tanguera Daca aveti peste 30 de ani si va place dansul, aveti ocazia sa participati la un concurs de dans organizat pentru categoria \"seniori\" in cadrul ... (vezi toată discuția)
Weekend in pasi de dans! tanguera tanguera Intrucat este plin sezon competitional la dans sportiv, in fiecare weekend este cel putin cate un concurs de dans, undeva prin tara... Asadar eu vi le spun, ... (vezi toată discuția)