Am fost placut surprins astazi de dimineata cand, in momentul in care am accesat site-ul (cum fac dealtfel zilnic), mi-a sarit in ochi un eveniment monden as putea spune, la care suntem invitati sa participam, urmare a statutului nostru de utizilatori, consultanti, moderatori, administratori Avocatnet...si anume: petrecere de Craciun.
Mi se pare o idee mai mult decat bine-venita si as fi curios sa aflu ce cred si ceilalti prieteni de pe forum despre aceasta initiativa, poate ne cunoastem mai bine...=D>
joi 9 decembrie, ora 19, KulturHaus (str. Sf. Vineri nr. 4), Bucuresti, 25 ron
Asa incat, sfatul meu este sa incercati sa veniti spre inceputul evenimentului, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa nu mai fie posibil sa cumparati bilete.
Numai bine.
Cum sa nu? La ora 19 sunt acolo:D
Se danseaza? ca sa stiu daca-mi aduc pantofii ;)
Am avut “probleme” cu “identificarea” celorlalti… In cazul celor care de-a lungul timpului au postat o foto “de profil” mai era cum mai era – dar “recunoasterea” putea da gres – poza nu ilustreaza, intotdeauna, realitatea.
Era acolo o “mare de oameni” – dar imi lipseste tupeul de a ma duce sa-i trag de maneca si sa intreb: “tu cine esti”? doar asa, de curiozitate…
Muzica era foarte tare – dar asa e in cluburi – si trebuia sa cam tipam unii la ceilalti pentru a ne auzi, dar am tipat… si a fost chiar distractiv.
Da, fumul de tigara a fost dens (in zona “scenei” ), dar in celelalte “sali” era chiar bine… Oricum, sunt fumatoare, deci nu m-a deranjat: ce e afumat nu se strica – vorbeste lumea! :)
Am intalnit persoane pe care mi-am dorit sa le intalnesc (desi mi-ar fi placut sa vina multe altele – poate au fost, dar… cum sa le fi recunoscut? ) Toate aceste persoane (pe care le-am intalnit) chiar sunt asa cum par… (din punctul meu de vedere, evident). Administratorii nu sunt capcauni! Din contra! Sunt gazde bune, printre altele. =D>
S-a dansat… :dance3: (la concertul lui M.Baniciu s-a si cantat – nu, n-am cantat: nu ii cunosc melodiile).
Preturile, in club, mici – sub orice asteptari…
Lumea s-a distrat! Am ramas in club pana pe la ora doua dimineata…
Mi-a facut placere sa fiu acolo si m-am simtit excelent – cat de obosita eram…
Din punctul meu de vedere cei care nu au venit au pierdut o petrecere reusita.
Nu scriu pe cine am intalnit pentru ca nu (toti) si-au declarat public prezenta… M-am “holbat” dupa Stan Petru Radu, si abia acum am aflat ca raceala l-a tinut in casa… M-am “holbat” si dupa Ioana Stoica, dar nu am reusit sa o recunosc in multime…Deci nu stiu daca a fost, desi si-a anuntat public prezenta…
Legally a fost! Ne-am intalnit inca din primele minute dar… nu eram sigura ca e ea. Norocul nostru (al meu, cel putin) :) ca cineva care ne cunostea pe amandoua… ne-a adus impreuna (dupa vreo 3 ore) si am stat impreuna pana la doua dimineata.
Daca tanguera nu se oferea sa ne intalnim si sa mergem la club impreuna… gaseam strada Sfanta Vineri intr-o… Joi la doi dupa Miercurea Ciuc! Ajungeam, in final, dar nu de la ora 19… Desi – pentru obiectivitate – cermak gruianu s-a oferit sa imi dea indicatii din prima clipa in care mi-am anuntat public prezenta! Si in 9 Decembrie am vazut-o prima data! Ceea ce inseamna ca si ea este exact ceea ce pare: un om care vrea sa ajute oameni si o face de fiecare data cand poate (chiar daca nu i se cere direct acest ajutor).
Pe scurt: daca ma intrebati pe mine… a fost excelent!