avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua,
Prin avocat, am facut cererea pt divort, in luna septembrie 2010.Pana la aceasta data nu am primit nicio citatie si nu cunosc termenul pentru prima infatisare.Mentionez ca am mamndat avocatul sa ma reprezinte,deoarece domiciliul meu actual este in strainatate.Este posibil ca in acest interval (sept-nov) sa nu se fi fixat termenul pentru prima infatisare?Daca da,care este termenul maxim ?Daca am mandatat avocatul sa ma reprezinte(in calitate de reclamant) este necesara si prezenta mea?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:16, 6 Noiembrie 2010
Multumesc ,

Sper sa nu deranjez...mai am o intrebare ... si eu si sotia avem domiciliul in strainatate ,unde se va efectua ancheta sociala? Care estetermenul in care seva incheia divortul|?
Ancheta se va efectua la adresa fiecaruia dintre soti.
La cea de-a doua intrebare e greu de raspuns avand in vedere ca solicitati divortul in tara iar ancheta sociala se va efectua acolo cat despre procedura cu strainatatea ....dureaza.
Sunt mai multe de discutat, dar cum spuneam sfatuiti-va cu avocatul dvs., iata cate posibilitati sunt, mail, mess, tel. etc., chiar daca sunteti acolo.
Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa castig tutela fetitei mele ? johannw johannw buna.am si eu o rugaminte daca puteti sa ma ajutati, sa ma indrumati cum sa castig tutela fetitei mele de 1 an si 5 luni.In 2008 luna DEC s-a nascut fetita ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
Divort intre parinti! trebor trebor Buna ziua! Am 18 ani si parintii mei vor sa divorteze. Tatal meu intenteaza sa bage actele de divort pe motivul ca mama mea a parasit domiciliul desi aceasta ... (vezi toată discuția)