avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce isi doreste un avocat de la noul Decan al Baroului ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce isi doreste un avocat de la noul Decan al Baroului Bucuresti?

Dat fiind ca se apropie alegerile pentru noul Decan al Baroului Bucuresti, hai sa ne gandim ce asteapta un avocat de la un Decan de barou.

Care sunt problemele reale pe care le intampina avocatii din Bucuresti? Si pe care, bineinteles, le poate rezolva Baroul si Decanul sau.

As incepe eu cu o propunere: sa faca cumva sa elimine cozile de la plata taxelor de la Baroul Bucuresti. Si, in plus, as mai tine mult la relaxarea doamnelor casiere, care uneori sunt cam energice in exprimare.

Ce spuneti?
In mod evident toti din jur sunt mai vinovati decat noi. :))
Iata un principiu care pare sa-i guverneze pe toti cei pe care-i blamati, dar si pe dv., din pacate.
Este parerea mea ca sunt mai multe cauze care privesc astazi calitatea actului de justitie, iar justitiabilul nu este cauza, ci o cauza. O mica-mare diferenta de argumentatie. :D

Eu stau mereu la cozi, nu in functie de tura... caci nu cred in logica PCR-ului de altadata...
Insa de cand stau la coada "cu prioritate" nu am 10 oameni in fata, ci mi se intampla sa am in fata 3 oameni la o coada si 7 la cealalta. Si ma asez unde-mi convine. :P Nu este un lucru magnific, e un inceput; prost, dar macar un inceput. Si daca organele conducerii nu ar sti ce ma nemultumeste... nu as avea nici acest inceput. Exemplul este intr-adevar ridicol in sensul punerii sale in practica, da... dar asta e tocmai ceea ce am spus mai sus cu vreo cateva posturi, sigur ati citit asa ca nu mai revin.

Parerea mea. Va doresc numai bine.

P.S. Apropo de hotarari si proiecte, stiti ca se ia in discutie in UNBR o contributie lunara de 300, 400, 500 de lei si de 500, 600, 700 de lei? La CAA??? Indiferent de venit? :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegeri decan si consiliu in cadrul baroului bucuresti 2011. Cabinet de avocat Matei Laura Cabinet de avocat Matei Laura Adunarea generala electiva si ordinara a avocatilor Baroului Bucuresti, va decide cine va fii noul Decan si noul Consiliu al Baroului Bucuresti. Nu va lasati ... (vezi toată discuția)
Locuri subventionate pentru avocatii stagiari la conferinta avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Avocatnet.ro ofera, petnru avocatii stagiari si nou-intratii in Barourile din tara 10 locuri cu pret subventionat (300 de ron + TVA, spre deosebire de pretul ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau ce? nelugigi nelugigi Buna seara. Am si eu o mica problema. Problema mea este legata de un prieten bun. Culmea culmilor e si avocat pe deasupra... :(( Zilele trecute m-a sunat, ... (vezi toată discuția)