in data de 14 oct un inspecor OPC a venit in magazinul nostru , a efectuat un control ( nici nu am intrebat de ce ) si au constatat ca pe 5 produse din 10 nu sunt corect inscriptionate toate informatiile pt consumator ..., am primit o invitatie la OPC , am fost , am intrebat ce sa scriu pe ambalaje , mi s-a spus partial dupa care mi s-a spus sa revin a doua zii ca domnul comisar are treaba .. Ok din nou. A doua zii am fost cu ambalajele la cele 5 produse deja modificate sa intreb daca este Ok mi s-a spus ca mai trebuie sa scriu pe 1 din ele modul de pastrare .. si am primit o amenda de 1000 RON .. Ok am gresit platesc .
Dupa aprox 10 zile m-am intors la OPC pt. cu noile ambalaje sa intreb daca este corect cum le-am facut si cu dovada platii amenzii si pe langa am vrut sa stiu daca la la alte unitati de aceelasi tip s-a facut aceelasi tip de verificare deoarece concurenta nu schimase ambalajele chiar daca a avut control de la aceeasi institutie ( nici in ziua de azi nu le-a schimbat ) si chiar am vrut sa ii prezint acea eticheta , insa domnul comisar a devenid iritat de intrebare si la intrebarea sunt Ok noile ambalaje mi-a raspuns " voi constata cand voi efectua un alt control". Ok am plecat si l-am lasat sa vb singur in birou .
Am revenit cu o plangere la registratura OPC, prin care reclamam faptul ca nu am fost informat de catre institutie referitor la ambalarea produselor.... am lasat-o si am plecat.
La cateva zile aceelasi comisar vin in control ca sa constate si celalalte 5 produse din raft si sa imi spuna ca nici acelea nu sunt in conditiile legii.
Acum intrbarea mea este :
Avea voie aceelasi comisar sa faca acest control ?
Plangerea mea a fost depusa la registraturs OPC .
Dupa al doilea control am depus si o plangere penala la parchetul de pe langa tribunal.
intrebarea :
acesta este un abuz in serviciu in forma calificata ? sau ?
Poate acest comisar sa mai reprezinte institutia in cazul meu ?
de ce nu ar fi avut dreptul sa va verifice acelasi comisar ?
unde credeti dvs ca a fost savarsita infractiunea de abuz in serviciu ?
mai intai documentati-va bine daca aveti dreptate si apoi actionat deoarece aceste lucruri se pot intoarce impotriva dvs.
vedeti denuntul calomnios.
nu zic ca nu ati avea dreptate dar mai intai adunati asigurati-va ca aveti dvs dreptate.
succes
pai atata timp cat eu si acel comisar suntem in litigiu moral asa ar fii.
prin refuzul lui de a ma informa corect si in totalitate pe plan administrativ sigur va fii sanctionat pt ca de asta este platit .
Problema service auto
Offset
Salutare!
Am o problema delicata cu un service auto, am inteles ca nu am voie sa postez numele asa ca voi evita acest lucru
Pe data de 3 noiembrie 2014 m-am ... (vezi toată discuția)