Familia administratorului de bloc, care locuieste la parter, au ocupat uscatoria(parter) in mod abuziv depozitandu-si acolo obiecte personale, sub pretextul ca ei nu au balcoane (desi au 4 camere unde locuiesc 5 persoane, si au mai ocupat un balcon comun ).
Problema mea este ca mi-a aruncat bicicleta copilului meu de 2 ani, afara din uscatorie( punand un lacat nou) si ne-a facut tigani cand am pretins ca uscatoria face parte din partile comune pentru care noi am platit la achizitionarea apartamentului si platim impozite.
Ce putem face privitor la uscatorie si la insulta adresata?
Mentionez ca nu sunt oameni modesti care nu-si pot permite construirea a doua balcoane(sotia lucrand in primarie pentru eventuale autorizatii), sau schimbarea apartamentului( au masini cumparate noi , isi petrec concediile in strainatate..deci exista posibilitati de extindere legala daca doresc).
Uscatoria blocului
lucutza55
buna ziua.
locuiesc la parterul unui bloc de proprietari. n uam balcon si singura posibilitate de a usca rufele este uscatoria de la parter. la care are acces ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului
mariafusu
Am mai pus intrebari in legatura cu uscatoria dar totus nu inteleg ,daca la un bloc cu 4 nivele exista cite o uscatorie la fiecare nivel ,fiind 4 apartamente ... (vezi toată discuția)