avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara -desfacere contract individual ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara -desfacere contract individual de munca

cu ce data se desface contractul individual de munca in cazul in care salariatul a absentat 3 zile consecutive , de la locul de munca . Cu data ultimei zile de absenta sau dupa cercetarea disciplinara mimnim 5 zile lucratoare ?


am nevoie urgenta de raspuns!
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2010
Ionitza Violeta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionitza Violeta , utilizator 14:01, 9 Noiembrie 2010
dupa data convocarii acestuia la sediu ptr motivarea absentelor si daca nu se prezinta la ora si data stabilite i se emite deczie de desfacere. perioada de cand acesta lipseste nemotivat pana la desfacerea respectiva se va trece in carnet de munca ca si nemotivat. decizia de desfacere se comunica celui in cauza in termen legal de 5 zile, prin posta cu confirmare de primire
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am urmatoarea problema: un salariat lipseste nemotivat din data de 12.12.2012, vineri 14.12.2012 am primit si inregistrat referatul, cu data de ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim MariaRamona MariaRamona Daca o persoana absenteaza mai mult de 3 zile consecutive, pot sa dispun desfacerea contractului de munca fara realizarea unei cercetari disciplinare? (vezi toată discuția)
Demisie sanducatanas sanducatanas Un salariat,ospatar,isi depune demisia la 17.10.2011.Conform Legii i se acorda un preaviz de 20 de zile.Salariatul nu se mai prezinta la serviciu din data de ... (vezi toată discuția)