avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Pot solicita anularea expertizei imobiliare?
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Pot solicita anularea expertizei imobiliare?

Intr-un proces civil de granituire s-a dispus de catre instanta efectuarea unei expertize tehnice imobiliare pentru delimitarea a doua imobile vecine si trasarea liniei care separa imobilele.
Expertul a citat paratii (pe mine si pe fratele meu) la domicilii gresite motiv pentru care am solicitat anularea expertizei cu consecinta refacerii acesteia de catre expertul desemnat.
La a doua expertiza expertul ne-a citat dar nu am putut participa iar la instanta am constatat ca a doua expertiza este identica cu prima in sensul ca este realizata tip copy-paste.
Intrebare : pot solicita anularea celei de a doua expertize pe motivul ca este identica 100% cu prima expertiza?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:18, 18 Noiembrie 2010
Chiar daca expertiza a fost depusa cu cinci zile inainte la registratura,aveati posibilitatea la primul termen sa solicitati un nou termen pentru a lua cunostinta de expertiza.
Era o cerere legala.
Pe de alta parte,la al catelea termen va aflati in acest moment de la depunerea expertizei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza ncpc smeagull smeagull Buna ziua, Am o cauza pe noul cod de procedura civila in care s-a dispus o expertiza. Ma astept ca expertiza sa se depuna intre termene, asa incat de ex. la ... (vezi toată discuția)
Termen depunere plangere la ceccar Krissia . Krissia . Care este termenul in care se poate depune plangere la CECAR impotriva unui expert contabil judiciar? Si baza legala va rog. Dar termenul pt plangere penala ? (vezi toată discuția)
Obiectiuni ref la expertiza ,evaluare ili1 ili1 Buna,, sunt parat in dosar civil ,reclamantul si paratul sau intalnit cu expertul desemnat.Raport depus ,reclamantul inainteaza obiectiuni ,judecatorul accepta ... (vezi toată discuția)