Intr-un proces civil de granituire s-a dispus de catre instanta efectuarea unei expertize tehnice imobiliare pentru delimitarea a doua imobile vecine si trasarea liniei care separa imobilele.
Expertul a citat paratii (pe mine si pe fratele meu) la domicilii gresite motiv pentru care am solicitat anularea expertizei cu consecinta refacerii acesteia de catre expertul desemnat.
La a doua expertiza expertul ne-a citat dar nu am putut participa iar la instanta am constatat ca a doua expertiza este identica cu prima in sensul ca este realizata tip copy-paste.
Intrebare : pot solicita anularea celei de a doua expertize pe motivul ca este identica 100% cu prima expertiza?
Chiar daca expertiza a fost depusa cu cinci zile inainte la registratura,aveati posibilitatea la primul termen sa solicitati un nou termen pentru a lua cunostinta de expertiza.
Era o cerere legala.
Pe de alta parte,la al catelea termen va aflati in acest moment de la depunerea expertizei ?
Expertiza ncpc
smeagull
Buna ziua,
Am o cauza pe noul cod de procedura civila in care s-a dispus o expertiza.
Ma astept ca expertiza sa se depuna intre termene, asa incat de ex. la ... (vezi toată discuția)