avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale este obligatoriu????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

este obligatoriu????

Suntem un SRL si am dori si stim daca este in vigoarea legea care ne obliga sa echipam cu cauciucuri de iarna toate masinilepe care le detinem??????
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:16, 10 Noiembrie 2010
Nu a intrat inca in vigoare, din cate stiu eu.
Daca se va intampla asa, este obligatoriu si nu are legatura cu Societatea Comerciala. Se urmareste instituirea acestei obligatii pentru toti proprietarii, persoane fizice sau juridice.

succes
av. Ileana Schwarz
Deocamdata e in stadiul de proiect:
www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc pt raspunsuri. Noi ca societate avem multe masini pt transport si nu am vrea sa luam vreo amenda
Deocamdata nu...dar peste doua saptamani, conform afirmatiilor doamnei ministru a Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu, da (se va aproba/publica o ordonanta de urgenta ce va prevede/reglementa aceasta obligatie). (Sursa:www.gandul.info).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform noii oug pot fi folosite anvelopele all season? adela05 adela05 Stiu ca s-a introdus obligativitatea dotarii masinilor cu anvelope de iarna. Vreau sa stiu daca putem folosi si anvelope all season. Ma puteti ajuta cu un art ... (vezi toată discuția)
Concluzie - ma retrag de pe forum Adrian Voican Adrian Adrian Voican Adrian PERSONAL AM CONSIDERAT CA ACEST SITE ESTE O BINEFACERE MAI EXACT LEGATURA DINTRE CEI CU EXPERIENTA IN DREPT SI CEI CARE AU NEVOIE DE CUNOSTIINTELE LOR SI DUPA ... (vezi toată discuția)
Anvelope pe partea cu tractiune? rrobyfm rrobyfm daca am tractiune pe fata trebuie sa pun si pe partea din spate anvelope de iarna ? (vezi toată discuția)